Att man blir klokare med åren ifrågasätter jag starkt!
Vi kom till landet lagom till Idol startade, vi åt våra räkor och delade krabban tittandes på programmet.
Maken tog min padda och satte sig i lilla rummet, han skulle se en fotbollsmatch, tror det var Italien-Sverige.
Jag satt här och nynnade med Kevin, han sjöng säkert bara för mig och så härligt.
När en ”udda kille” som haft det tufft genom åren når ut med sin fina röst och personlighet, det är då folk i stugorna röstar.
Så jag satt här i den lilla, lilla stugan och tog min lilla, lilla mobil och ringde för att ge min röst vilket hör till ovanligheterna. Jag har följt Idol vissa säsonger och bara röstat precis i sista sändningen ibland.
Nå, jag slår numret, total tystnad.
Jag ringer igen och igen, bara tystnad fast det ser ut som det ska när man ringer.
Jag ropar på maken, undrar varför det inte går att ringa? Nja, det visste han inte, inte hade han tid med det egentligen, det var ju rediga, viktiga saker på gång på tv. Så många män som springer för livet efter en boll, efter en boll?
Vilka proffs, svenskarna fick in bollen i mål, 1-0 överbetalda, upphöjda för att springa efter en boll. Tänk vad män kan!
Nu ska det jämföras med vad jag kan som kvinna. 🙂
Tillbaka till mobilen.
Vad är det som hänger och slänger där under mobilen?
I torsdags insåg jag att hörlurar är himla bra att ha när jag pratar i mobilen, första gången med dem i gick lite si och så, kontakten lossnade när jag rörde huvudet till höger, eller drogs ur när jag glömde bort att jag hade lurarna i och satte armbågen på sladden. Smart as!
Det där som hängde och slängde var ju hörlurarna som maken hjälpt mig med att riktigt plugga in i kontakten. Nu satt de där oavsett hur jag vände på skallen.
Så jag ringde och ringde utan att komma ihåg att lurarna satt i, men inte i mina öron, då hör man inget om man ringer samtal. Så Kevin fick många röster ifrån omedvetna mig och jag är övertygad om att han blev uppropad som nummer ett av de som gick vidare, allt tack vare alla mina samtal, det är jag helt övertygad om, undrar hur mycket jag kostade på Kevin?
Inte fan blir man smartare med åren. Men herre Gnu så jag skrattade, när jag insåg vad jag hade gjort.

5 kommentarer på “

  1. Ha,ha. Hustrun råkade ut för nåt liknande när hon köpte en IPhone för några veckor sen. Den funkade med allt utom att ingen lyckades ringa till henne. Expediten i affären log och påpekade att hon hade ställt mobilen på Stör ej” oavsiktligt

  2. Ha ha… den var bra!
    Jo då vi blir klokare med åren, det är bara det att tekniken alltid ligger det där retsamma steget före 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s