Vaken i onödan

Så vaknar jag ännu en morgon före makens klocka ringer, suck. Lika bra och gå upp, duscha, klä på sig, bädda sängen och passa min läkares telefontid. Nu sitter jag här, konstaterande att hennes tidsbeställningstid var igår.
Skallen är inte som förr, den glömmer och trasslar till saker, känns inte som min vän längre lite för ofta, opålitlig typ.
Jaha så nu … går jag baklänges, tänder lampan, drar ner rullgardinen, bäddar upp, lägger mig ner och läser, släcker lampan, somnar om, eller?

9 kommentarer på “Vaken i onödan

    1. Min har egen telefontid då bokar hon in sina patienter, jag ringer upp lämnar födelsenummer o telefonnummer så ringer hon upp. Oftast får jag komma samma dag jag ringer. På torsdag är nästa telefontid, då ringer jag igen. Du jag kollade upp tidsbokning via 1177 och det fanns en tid 8 februari till min läkare, så nu har jag kollat hur man använder bokning via 1177 men jag behöver en tid nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s