När huvudet vill

Snacka om kroppsligt motstånd, hjärnan vill, men kroppen vägrar. Det blev ju en tid för träning inbokad i stället för min egen ide att hyra en rollator och med den träna upp flåset. Så nu har jag min första träningstid till maskinparken och sjukgymnasten.

Sedan kylan kom har kroppen fått spunk och värker mest hela tiden, fingrarna har svullnat och jag har tagit lite mer värktabletter än vanligt. Självklart ska det vara sämre än vanligt bara för att jag har bestämt mig för att träna igen efter alla år, som om det inte räcker med min egen inre ångest över att orka ta bussen dit, gå en bit och sen träna. Men oroa sig inte, jag kommer ta mig dit och göra det jag ska, sen hem och bara dö i soffan och morgondagen kan jag säkert som amen i kyrka glömma, för då ska kroppfan skrika mest hela dagen om hur ont den har.

Så ser det ut … nu sätter jag igång.

6 kommentarer på “När huvudet vill

    1. Önskar så att det var ett alternativ, men vi njurtransplanterade ska inte bada badkar, tunna eller pool, vår nya njure sitter nere i ljumsken vilket förkortar urinröret som blir rena rama E4:an upp för baciller till njuren, blir lätt urinvägsinfektion. Annars är det ett mjukt sätt att träna en otränad kropp.

    1. Precis du fattar exakt vad det handlar om. Jag tog mig dit, hör här hur min kropp, svikaren beter sig, väl där får jag migränflimmer antar att det var stressen. Som tur är nu för tiden brukar det inte bli huvudvärk, bara svårt att se. Men jag sa inget till sjukgymnasten som så mysigt visade mig hur det fungerade och flimret går ju över på max 30 minuter, vilket det gjorde. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s