Tiga bör man annars dör man

Du är inte bara ansvarig för vad du säger, utan också för vad du inte säger.

Martin Luther King Jr

 

Det här är bra mycket viktigare än folk förstår. De kurar ihop sig, blundar, låssas vara hörselskadade allt för att inte påverka sitt eget liv. Som om deras liv skulle skonas för att de väljer lättast tänkbara utväg, att tiga. Undrar om folk tycker att Tysklands befolkning vann något på att tiga? Eller tycker att Europas kvinnor har vunnit något med invandringen av dessa groteskt aggresiva män? Eller har vunnit något på att vårt lands kriminalhistoria helt har skrivit om? För att inte tala om att den samhälleliga gemensamma skatteekonomin rätt snabbt har körts i botten, vad de än säger om den blomstrande ekonomin, så inte rör den samhällets enorma kostnader för invandringen av dessa män.

Lögnen som far som en farsot genom politikernas käftar och vända kappor i vinden. Inte för att gå oss till mötes, inte för att måna om befolkningen, landet. Finns bara en politiskt vilja, att ta makten, att köra sin egen agenda och vägen dit får moraliskt, etiskt se ut bäst faan den vill, bara de får som de vill. Under åtta år har de alla visat att de inte duger till, skrämmande utveckling av vårt, vårt samhälle. Just det, glöm inte att ansvaret vilar även hos oss, i den röst vi ger vid valet. Upprepning av tidigare röstning ger bara mer kaos, vad än de just nu ljuger om för att komma åt makten.

Jag trodde aldrig i helvitti att vi skulle få en sån inkompetens i riksdagspartierna. Att de så utstuderat skulle slå ut vårt lands möjligheter i något påhittat humanitärt ärende som endast verkar göra maktens män och kvinnor så euforiska att de har tappat all kontakt med jorden, Sverige och vår befolknings väl och ve inom alla områden i vårt lands varande. Så mycket dumhet och kortsiktigt beslutande trodde jag inte var möjligt.

Min ständiga inre fråga är vem, vilka de vill tillfredställa med all idioti? De bygger ju inte upp, de sänker, inte bara samhällsbyggandet utan tilliten till den politiska viljan, till samtliga myndigheter som vi alla inbillade oss var satta för vår skull, för landets behov och som sagt vårt.

Men de verkar sitta där i myndigheterna mest för att ha en garanterad inkomst, ett jobb och inte för att utföra det som vi alla kunde förvänta oss. Arbetsförmedlingen, försäkringskassan, landstingen, jag kan inte rabbla dem alla, men ni förstår precis vad jag menar.

När och varför slutade de fungera, eller har de aldrig fungerat i det S styrda samhälle vi vuxit upp i och bevarats i samma anda när alliansen stundtals tagit över? Vem blir klok på att försöka förstå de totalt svikande politikerna som tappat greppet om verkligheten, tappat sanningens språk, ryggraden och lämnar oss med en dålig smak i munnen och ett inre mullrande som snart måste få ett utlopp.

En kommentar på “Tiga bör man annars dör man

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s