Harkel …

Jaha, här ligger jag och tar det lugnt, mina luftrör har trasslat till tillvaron, med min astmahistorik börjar jag direkt pumpa kombinationspreparat mot astma både korttidsverkande och det långtidsverkande. Så nu vet jag varför det blev så eländigt igår, jag har haft lite känningar i luftrören, men tänkte att det inte skulle bli mer.

Idag har jag ringt och pratat med sjukgymnasten att jag inte kommer förrän nästa vecka på torsdag. Nu måste jag vara försiktig, sist jag blev förkyld höll jag på från julafton 2016 till början av mars 2017, gud så jag hostade. Kortisonkurer tabletter och sprayer, Cocolana hostmedicin, jag var helt sönderhostad, höll om mig själv när jag skulle hosta, det gör ju så ont till slut. Så just nu tänker jag att priset att gå och träna är extrabaciller …

Att sänka immunförsvaret för att njuren inte ska vilja sticka ut ur min kropp gör att förkylningar och annat skrufs blir långdragna infektioner, förkylning bli längre än för vanligt folk. Så jag vet minsann hur sjuk en man blir av det mesta hahaha!

 

2 kommentarer på “Harkel …

 1. Ja, du får verkligen smaka på det som jag värjer mig emot för egen del. Kom just hem från apoteket med rekommenderat inköp av diverse medel för mina tillfälliga krämpor. Så tacksam att de just är tillfälliga.
  Fast jag gick med en galen galla i nästan två år och det var lite jobbigt. När de väl plockade ut den var den kroniskt inflammerad och hade skickat upp stenar i levern. Men det är över nu och jag mår bra.
  Immunförsvaret får inte gå ner som du säger för då serveras både det ena och det andra.
  Krya på dig!

 2. Jag brukar klara mig, men åker jag på baciller, virus blir jag risigare än andra, framförallt tar det evig tid att bli av med eländet. Många av mina njursystrar och bröder ligger ofta på sjukhus med dropp för att överleva sånt andra blir bra av efter en vecka. Jag är otroligt tacksam för att jag har sluppit ligga på sjukhus, det värsta jag vet.
  Mitt immunförsvar kommer med flit/medicin vara sänkt resten av mitt liv, utan det blir jag av med njuren och hamnar i dialys igen.
  Det lät inget vidare med din fd galla, njursten fick jag vid några tillfällen långr före jag visste att det var fel på njurarna. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s