Jaha, så väntat

I väntan på en hantverkare som ska komma och sätta in nya isolerande lister runt fönstren ringer telefonen, en man från förvaltaren talar om att just min besiktningstid på tisdag kommer inte bli av, de ska på kurs. Känner hur jag blir så sur, så väntat av detta sk förvaltande att sällan kunna utföra något som förväntat. Min nya besiktningstid blev 11 april. Nog kan jag hålla mig för skratt, när jag påpekar att det tar en evighet sedan att få något gjort. ”De har ju så mycket att göra hantverkarna”, svarar han mig … Så nu räknar jag med att inte något händer förrän till nästa höst. Har hört om grannen som skulle få vänta tre månader för att få nytt golv i en klädkammare och nu pratar vi inte om någon walking in här inte, utan mer in och vända. Usch, nu kommer vi få leva med allt hängande, vi vill göra ordning och få fint, men det är inte så mycket att göra när slagborrshålen tittar ut från ena väggen, där de ska tapetsera. Mest är det väl allt som ska flyttas runt, tänk dig att få nya golv i nästan hela lägenheten, rena cirkusen med alla möbler ut ur rum och in i rum. Inbillade mig att detta skulle ske i vår, hahaha, sen ska de ha semester och sen är allt försenat med hantverares vana. Suck! Besvikelsen brer ut sig …

 

 

2 kommentarer på “Jaha, så väntat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s