Dragfritt

Dragfritt blev det efter tätningen av alla fönster, maken fick ett ryck när han kom hem och tvättade alla fönster i mörkret ute. Resultatet får jag se imorgon i dagsljus, slutar nog med att jag inte bara stryker nya gardiner, utan säkert får hjälpa till och tvätta lite mer på rutorna.

Jag har skickat efter min journal från njurtransplantationen, var nyfiken på allt som hände mig under den tiden. Paroxysmal supraventrikulär takykardi var ingen nyhet,  men dök hastigt upp min andra dag efter operation, fy så risig jag blev. Läkare kom upp från hjärtintensiven, det fanns en plats för mig där. Men maken kom farande med min medicin, så allt bara la sig lika hastigt som det startade. Lite slarv var det med en glömd kateter till urinblåsan, jag trodde jag skulle smälla av så sjukt kissnödig var jag. Fick en KAD insatt på avdelningen och kissade 800 ml urin direkt.

Jag har lite frågor som jag tänkte att min njurläkare kan förklara nästa gång vi ses.   Men nu måste jag sova, var upp och tog en smörgås och ett glas Bifilus tror jag det heter. På smörgåsen osten Gamle Ole som stinker genom tre plastpåsar i kylskåpet, luktar verkligen fis. Men så galet god, gärna på rostad bröd med marmelad.

Så Gnatt på er alla suss Gott!

2 kommentarer på “Dragfritt

  1. Paroxysmal supraventrikulär takykardi Det långa ordet har med hjärtat att göra, när det slår galet snabbt, börjar lika snabbt som det slutar. KAD är en slang upp i urinröret så urinen kunde rinna ut i en påse, efter operationen svullnar allt igen och då vill det till att ha en kateter. Ja, det är bökigt att läsa journaler. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s