Mödrar gör skillnad

Tänk att jag var en sån där hopplös mamma som trodde att mina ungar kunde klara så mycket mer än de själva trodde när det gällde skolarbetet. Herre gnu så arga de var på mig, mest dottern som ansåg/anser att varken jag eller pappa har ett dugg med hennes skolgång, kunskap eller framgångar att göra. Så det var mig ett nöje att se att det visst räknas som ett plus att ha en morsa som tjatar och ställer höga krav på just döttrar. Tji fick du dotra min!

Hon som idag har välavlönad karriär.

2 kommentarer på “Mödrar gör skillnad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s