Vänner

Om ni har missat det har jag tydligen gått in i snigelns år.

Jag sorterar ännu papper, hittar fint gammalt brevpapper med hamstrar och blommor på. Skriver i ett brev en liten saga till 4-åringen vars mamma fick åka hem från sjukhuset idag, tack o lov. Klär på mig och går ner med brevet och postar det, får för mig att jag ska äta en smörgås och dricka kaffe på fiket.

Då kommer två väninnor var av den ena har varit mig närmast i massor av år, vi bodde tidigare i samma port, delat alla tankar, hjälpt varandra, skrattat, festat, gråtit, bråka någon gång, bett om ursäkt, bekräftat varandra, ställt upp i vått och torrt, hon var dagmamma till mina barn och jag extramamma till hennes dotter, det finns inget vi inte har gjort, ska vara sex då. Så glad jag blev, så mycket prat det blev, vänner från förr som vet det mesta om ens liv. Ovärderligt att umgås med, som en skön passform på en kofta, den bara åker på och sitter som ett smäck.

 

2 kommentarer på “Vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s