Solspray SPF 50/svart säck

Så köper duktiga jag solskyddsfaktor modell svart säck, tar lite i ansiktet och tänker att nu tar jag ansvar för att inte få hudcancer som min medicin för att hålla kvar njuren kan ge oss transplanterade. Jag som aldrig brytt mig om sånt smörj, inte heller varit en solande mänska som vissa som ligger dag ut och in i solen.

Några timmar efter smörjandet börjar reaktionen, jag tål tydligen inte Icas solspray SPF 50 för barn, jag tål heller inte krämer som ska ta bort rynkor, det lärde jag mig när jag köpte fel ansiktskräm, inte sjutton bryr jag mig om rynkor.

De kliar, jag blir röd, det hettar och jag svullnar, det kommer ta några dagar att bli av med detta. Så, jag tänker inte köpa solkräm, utan hålla mig undan solen och hoppas på det bästa. Helt enkelt ta fram en svart säck och dra över skallen, nu när solen kommer dränka oss i månader framåt.

 

 

2 kommentarer på “Solspray SPF 50/svart säck

    1. Jo, men inte om du vill skydda huden mot blivande hudcancer som de redan tagit bort på bröstet. Meningen var ju att jag skulle ha hög solskyddsfaktor som skydd. Jag hoppar över allt och håller mig i skuggan, påklädd med tunt långärmat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s