Franskt örlogsfartyg på besök

… minsvepare sa maken. Jag hörde som hupp, happ … höga mansröster och tänkte att det var ungdomar som gapade från någon båt. Gick ut på balkongen och tittade, kolla bilden ordentligt, så ser man hur det står sjömän i rad både i fören på båten och baktill, alla tittade åt Stockholmshållet, mig visade de baken. 🙂

Punkt slut.

4 kommentarer på “Franskt örlogsfartyg på besök

  1. Med tanke på hur orolig världen är skulle jag nog få lite hicka om jag kikade ut och såg ett sånt skepp 🙂 Men jag är å andra sidan lite av en domedagsprofet ibland!

    1. Hahaha, här kommer det olika fartyg, då och då militärt både svenskt och utländskt, ofta polisbåtar. Jag är inte så lättskrämd, tur det. Men jag älskar all båttrafik, tidigare idag kom det en jätte till sandpråm påputtad av en stor bogserbåt, arbetsbåtarna gillar jag. Det transporteras pråmar med kranar och en massa andra arbetsmaskiner, roligt att titta på, snart börjar stora fartygenen med turister att komma, en del är bland de största fartygen, pampigt att se.

    2. Inte för mig att bo där då 🙂 Nej, jag skojar lite. Det var bara en tanke som slog mig efter alla skriverier i media om hur oroligt det är i världen.
      Jag skulle nog också uppskatta att se alla vackra båtar – små som stora. Själv ser jag mest träd när jag tittar ut 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s