Lite upp och lite ner

Vissa dagar slänger sig från må bra och trivas med livet till suck och stön och tillbaka till må bra. Allt handlar ju om kroppen, hur den mår speglar så mycket av mitt nu.

Jag har nu tvättat klart det sista och vikt in allt från tvättandet igår. Igår berättade jag om de där speciella tröjorna som aldrig kom och hur sur jag var på företaget. Jag är ju sån som kan skriva och tacka för bra varor när jag är nöjd och också maila när det inte känns bra.

Så igår skrev jag till företaget och tipsade dem om hur de skulle kunna få nöjdare kunder. Jag var absolut inte otrevlig, bara väldigt rak. Snacka om jag blev förvånad när en av killarna ringde upp och var så tacksam över mitt mail och ville be om ursäkt. De hade satt sig ner med mitt mail och pratat, precis som jag skrev att de skulle göra, dra upp riktlinjer för hur nätbutiken skulle hanteras, skaffa tydliga rutiner.

De har ju samtidigt en sportfiskaffär med mycket kunder och då är det ju extra viktigt att internetkundernas köp klaras av snabbt och effektivt.
Sen erbjöd han mig två av tröjorna till väldigt bra rabatt så jag slog till. Tyckte det var starkt gjort av honom att ringa, vilket jag sa, kändes bra när vi la på luren och jag kan nog tänka mig att fortsätta handla av dem.

Nyss brölade en av de största turistfartyget rakt in i min lägenhet, balkongdörren är öppen, vilket tryck det är på dessa ”tutor”. Nu kommer snart de andra fartygen att sticka iväg i en lång rad, rätt imponerande att se. Jag sätter in en bild på halva fartyget …

7 kommentarer på “Lite upp och lite ner

  1. Så trevligt när man får respons på de klagomål man har. Strongt att ringa tillbaka och erbjuda rabatt. Vilket mastodontfartyg som passerar utanför ditt fönster. Fin utsikt.

  2. Jag älskar vår utsikt, ständigt nya båtar, mest gillar jag alla båtar som gör jobbet runt hamnen och de som forslar sand och gu vet vad förbi min balkong, blir så levande. Sen måsarna, tärnor, bästa som finns när de svävar förbi och sneglar på mig. Det är ren lycka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s