Tystnaden hänger över axlarna

Om ni bara visste hur tyst det är ute idag, allt har hejdat sig i väntan på väder. Nog är det konstigt att vi känner väderomslag så väl i hela kroppen, jag väntar på förlösande åskknallar. Men ni kan ge er på att kommer det regn, så passar det fint klockan 15.20 det är då jag ska åka till min frisör.

Nyss var jag in till en av mina äldre vänner, hon flyttade till Colorado USA för många år sedan och har en shop, hon designar och syr kläder. Det känns verkligen så konstigt att se henne där i ett annat land, att hon inte finns här mer nära mig. För några år sedan var hon hem och hälsade på sin dotter, firade sin 70-årsdag och jag fick besök. Vi pratade och skrattade, det här med vänner är verkligen underbart. Det svåra var när hon gick, tror nog vi båda insåg att det var sista gången vi sågs på riktigt. Sjutton, ibland blir jag väldigt rörd när jag tänker på den stunden.

Äsch jag är inte riktigt färdig med skrivandet men tiden drog iväg så snabbt, ska till frissan. Fridens!

7 kommentarer på “Tystnaden hänger över axlarna

 1. Ja den känslan är jobbig… visst kan man träffas via datorskärmen idag men det blir ju inte på samma sätt som ett fysiskt möte.

  Väderskalle säger vi här hemma då mor och jag är migränkänsliga när det är väderomslag. Morfar hade kärlkramp och han kände alltid av oväder/omslag ett par timmar innan vi kände av det, klockrent varje gång. Han var en levande barometer 🙂

  Hoppas att min frissa är tillbaka till veckan så hon hinner putsa min pälsmössa inför födelsedagen. Slingade upp det häromkvällen så nu är det större än någonsin 🙂 Nu skall jag till stan och besöka optikern. Svejs!

  1. Jag upptäckte att den 20:de är ju på söndag så jag vet inte om de ens har öppet på söndag, smarteyes. Jag brukar säga att jag kan erbjuda min tjänster till SMHI ….

 2. Ja. Riktiga vänner växer inte på träd och dem bästa är just de som en haft längst och där tiden har stått still mellan gångerna man ses. Härligt att ni fick chans att ses å fylla på minnesbanken ❤

  1. Men Turez nu glir jag så glad att jag blir löjlig, hej, hemskt mycket hej o kram allt i en röra! Du är ju också en ”gammal vän”, ja du det där med barndomsvänner är verkligen speciellt och jag är glad att vi fick vad jag tror var vårt sista möte. Kram

  2. Hej hej! Jag var bättre på att läsa bloggar förr men har nu tagit mig i kragen och försöker läsa ikapp gamla favoriter och däribland finns du ❤

 3. Härligt jag har också kommit igång igen, blev så trött på Fb fast jag så klart svänger runt även där. Då ska jag sätta in dig i vänlistan igen. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s