Så typiskt med förkylning

Host, harkel, hackhack, prosit i bästa tänkbara tid att bli förkyld, Not! Jag gör inget alls mer än väntar ut förkylningen. Jag minns inte när jag hade en förkylning denna tid på året. Vad ska det vara bra för när jag har klarat mig hela vintern?

Jag som tänkte börja hålla igen lite fick massor av godis av maken när han kom hem från Warszawa. Synd om mig, jag har tvingat i mig både likörgodis och Toblerone, suck.

 

4 kommentarer på “Så typiskt med förkylning

  1. Usch, sommarförkylningar i värmen är rena öken. Jag blev redigt sjuk veckan innan jag fyllde 40 och lät som en kråka, så den reprisen kände jag inte för och hoppas att det håller sig borta.

    Ja ibland får man offra sig i gotteskålen 🙂

    Ta nu och krya på sig!

    1. Det är verkligen inget läge för dig nu inför födelsedagen att bli förkyld. Hörde precis av min son att de har varit förkylda i veckan som gick så förmodlingen fick vi lite baskelusker från dem. Barnbarn är farliga att vara nära. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s