Ännu inget

vatten.

Kan ni fatta att två vanliga små Begonier köpta på Ica växer så in i norden i mitt köksfönster. Tror mina gröna fingrar plötsligt kommit tillbaka, ska visa er min fikus en annan dag.

Jag har tagit tillbaka det gamla viset att vaska av sig med, trasa, tvål och en plastflaska med pip att skvätta vatten med. Det går väl bra det också, värre är det med diskmaskin som redan igår var full av odiskat porslin o övrigt. Dum som man är hahaha, så kör jag inte maskinen förrän den är full. Där fick jag för att tänka sparsamt med vattnet o allt annat. Har handdiskat en del idag …

Ännu inga nyheter om vattnet, vi träffas som alla andra med vattenbrist utanför, vid tappen. Irriterar mig på förvaltaren som efter halvdan information avslutar meddelande med att ”vi ska vara försiktiga med vattnet”. Men herrGnu vilka idioter, vad menar de, vi får hämta vatten i plastdunkar och hinkar utanför huset, inbillar de sig att vi skulle slösa då? Hälla en hel hink över oss som en dusch eller hur tänkte de där? Förmodligen tänkte de inte alls, som så många andra med makt att göra vår vardag bra eller dålig.

Jag sticker till landet ikväll och tänker duscha innan jag lägger mig, ska bli skönt. Sen hoppas jag att felet är lagat här hemma till jag kommer hem på söndag. Gårdagens kväll var ett hattande och fnattande, först hämtade vi mina nya glasögon, både de vanliga och så läsglasögon. Sen iväg från Kungsgatan till mammas boende, fixade luftrenaren, ser fram emot att höra att den hjälper henne. Var också kul att plocka upp alla nya kläder jag har köpt till henne och fina sommarskor. Det var en glad mamma vi lämnade för att äta en sen middag på vägen hem vid 20.00 tiden på Max.

Nu drar jag snart till frissan, ska slinga håret, blir perfekt att få det tvättar just idag.

Fridens

En kommentar på “Ännu inget

  1. Jag hade fått mer än krupp på den däringa förvaltaren…. Sitter här och irriterar mig känner jag 🙂

    Gott att mamma blev nöjd! Åk nu till landet och må gott, duscha och känn dig ledig. Gäller att husera med krafterna så att de inte tar slut. Sa hon som den visa kvinnan hon är ha ha!

    Ha en bra helg i värmen!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s