Gapa, var god skölj

Mycket svalt idag, skönt som omväxling. Jag väntar in tiden, ska till tandläkaren och känner mig inte upplagd för något alls. Men lika bra att få det gjort, men lite tur är allt som det ska i käften. Ännu ingen större framgång med luftrören, men jag fortsätter med kortisontabletterna några dagar till. Det blir svårläkta infektioner när immunförsvaret är sänkt, bara att vänta in när veckorna går.

Ikväll åker jag till landet, där stannar jag till på söndag, det ska bli så tyst och skönt, med lite tur får jag kanske se blåmesarnas ungar busa omkring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s