Händer det något?

Här händer det …. inte mycket, inte något alls.

Inatt tog jag ett plastmugg och hällde upp yoghurt, drack det mesta, läste vidare och blev riktigt trött. La mina läsglasögon på hyllan och somnade som en stock. Något förvånad blev jag när jag imorse såg att jag hade lyckats ställa mina läsglasögon i plastmuggen, redigt doppade i yoghurt. Suck över mitt nya jag som ständigt fumlar och har mig.

Skrattade gott för någon vecka sedan, jag har en lång tunn klänning som bara är för hemmabruk, den är 100 år och inte vacker, men sval  och skön i värmen. Jo, en dag fastnade jag i den korta klänningsärmen i ett handtag och plötsligt var klänningen mer än vetilerad efter sidsömmen. Men äsch, vem orkade bry sig +30 ute så jag behöll den på. Maken skrattade åt mitt luftiga plagg när han kom hem från jobbet. Liggandes i soffan senare på kvällen fick jag mig ett stort flabb när ena, ursäkta språket, patten hängde fritt utanför klänningen.

Jag har delat ut bröd till kråkorna, bytt vatten i stora skålen med stenen i som de kan landa på, när de vill dricka vatten. Här är så tyst, vart tog alla fåglar vägen, bara svartvit flugsnappare som drillar.

Konstigt med de här dagarna när jag känner mig rastlös, jag är det så sällan att jag oftast verkligen känner när det slår till.

Undrar varför man ska ha en låtande sekundvisare på väggklockor? Att tiden går fattar jag väl utan tickande påminnelser. Näää, nu tar jag med mig deckaren och sätter mig på altanen och läser. Ute är det varmare idag +24, men rätt mycket moln på himlen, tänkte en stund att det kanske blir regn, men det blir det nog inte.

Fridens från inkentinkenlandet …

10 kommentarer på “Händer det något?

  1. Uj uj det där med fumlighet känns igen. Hihi vilken målande bild angående din nya slits i klänningen och tisse som tittar ut 😂. Sådär kan gubbar med dålig resår i kalsongerna ofta råka ut för, att klockspelet är på rymmen 😂

  2. Hahaha här uppe smyger bara fiskmåsarna förbi och sneglar hastigt på mig. De har nog konstaterat att jag inte är en att lita på, det hänger och slänger på mig hahaha!

  3. Tick tack tick tack… ja jag håller med dig i frågan.

    Ha ha, skrattade för mig själv här när jag såg framför mig när du lyfter upp glasögonen 🙂
    Det där att fastna i handtagen är bekant. Dock har jag inte lyckats göra egen ventilation på kläderna 🙂

    1. Det är en skjutdörr vi har där jag fastnar då och då, jag har använt alla tänkbara svordomar genom åren, det har inte hjälpt, jag fastnar lik förbenat. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s