Energilös

Idag har jag en håglös dag, jag borde både det ena och andra men får inget gjort. Ute är det grått, jag förstår inte varför regnet inte kommer?

Det är imorgon jag ska så mycket, baka tårta och dona med en massa som ska med till landet och som vanligt ser det ut att bli en kall och blöt midsommar. Lite lunch har jag fått i mig, öppnade en ny förpackning ost som heter Boxholm. Ibland är det som förgjort att skicka maken att handla, jag skriver väldigt tydliga listor med både namn och pris på varorna han ska handla. Så efter ost Boxholm, kryddost så borde han ju inte komma hem med en vanlig Boxholm som jag kan klara mig utan. Varför fattar aldrig män sånt, om någon jag handlar åt specifikt vill ha en kryddost, inte fan köper jag då en vanlig. Om kryddosten är slut, köper jag en annan kryddost eller ingen alls. Jag har så svårt att inte bli sur vid dessa tillfällen, ”handla själv då” tänker en del. Men det var väl sjutton att inte ens karl ska kunna handla det som står på en lista.

Jag stickar disktrasa efter disktrasa, är så lagom att hålla i och kräver ingen tankekraft.

Såg reklam för tandkräm, tjejen hade spottat ut tandkräm och lite blod i handfatet, om man använder deras tandkräm kommer man inte få blödande tandkött. Då går det bra att visa att blod är rött, men att sälja bindor med rött går inte, deras uppsugningsförmåga visas alltid i blått.

Går från tårtbak, blöt midsommar till ost, över till disktrasor och in i blod. Näää, lyfter aldrig, skallen tom, tror jag skärper till mig, släpar in en stol i badrummet och sätter igång att sortera vitrinskåpet i badrummet.

Fridens

7 kommentarer på “Energilös

  1. Idag torsdag regnar det av bara sjutton, såå efterlängtat men efter så många veckors sol och värmed kommer nu regnet precis till midsommar. Som förgjort med sol en midsommar, själv bryr jag mig inte, men bryr mig om alla andra som är lediga över helgen, då ska det regna på dem. Klampa runt i små grodorna med gummistövlarna på, kan de väl slippa …
   Det där dansandet i gummistövlar har jag gjort flera gånger, när ungarna var små.
   Hoppas du har det bra, har packat klart, helst vill jag höra att ni är hemma igen, eller är jag virrig nu? Kram

  1. Detsamma Gina, nu bär det av ut i spenaten. Jag har en packa och dona dag, ska ju stanna några dagar extra efter helgen. På tisdag kommer golvläggaren och gör sitt, nya golv i sovrummen och klädkammare. Här ser det ut som ett lager med kartonger, stora bokhyllor och allt annat vi tidigare tryckt in i de nu tomma rummen. Nu ska jag glo på sista Hem till gården som sen gör uppehåll till augusti. Sen ska jag baka en tårta och dra igång fixandet. Stor Kram!

 1. Håller helt med om osten! 🙂 Vet en bekant som tröttnade på sin karls (brist på) inköpsförmåga så hon började beställa på nätet så får han åka och hämta kassen. Hon är nöjd att få det hon vill ha och han att slippa gå runt och handla – win win 🙂

  Ja det där att visa blod är intressant. Har själv tänkt på detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s