Midsommar

Efter ett rejäl skyfall blir det märkligt tyst, så när som på småfåglarna som drillar underhållande. Igår var jag med om en konstig sak, jag stod och tittade ut från sovrumsfönstret när en mås kommer flygande rakt mot vårt fönster och gick in för landning på taket ovanför mig. Det var så fint att se vingarna, benen och vad säger man fötterna, så nära. Vädringsfönstret var öppet så jag började prata med måsen, fast jag inte såg den (snart kör de nog in mig på hispan). 🙂

Tänkte om jag kunde få se den göra om samma sak en gång till, så skulle jag titta mer ordenligt. Jaja, jag är ju knäpp som står där och pratar med den osynliga måsen genom glipan på vädringsfönstret. Tro mig han flög ut till höger några meter, vände sig om, pratade med mig och flög in mot mig från vänster sida och upp igen på taket. Jag blev ju knasigare än vanligt av lyckan, så jag fortsatte prata genom glipan och tro mig, han upprepade samma tur igen och var så medveten om mig.

Det är nog något fel på mig hahaha!

Han kanske inte fick sitta ifred på taket, en polare som puttade ut honom som han snackade med. Vad vet jag, ser ju inte taket.

Ha de fint nu hela helgen. Krama någon och säg till någon att de betyder mycket för er. Ring det där samtalet, gör någon glad. Kram

Fridens

3 kommentarer på “Midsommar

  1. Tycker att det känns helt underbart att du har kontakt med dina vänner i fågelvärlden. De kan faktiskt kännas som kompisar. Innan kajorna intog gården på vårkanten så hade vi 2-3 par med sädesärlor som gärna kom nära och kvittrade när vi var ute. Dock tyckte de att min röda bil var läskig så den sket de på tämligen friskt 🙂 Den fick flyta in i garaget så blev det frid och fröjd.

    Här blir det en stillsam Midsommar. Desto vildare utanför huset. Jösses vilken byig vind. +7 grader och det blåste rakt in i mitt sovrum så det var friskt när jag vaknade 🙂 Älskar att öppet fönster.

    Hoppas att det blir en fin helg för dig och familjen. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s