Vi har väder

Att vakna till över 30 graders hetta är ingen höjdare och för mig blir det ännu en dag inne med AC:n fläktande för brinnande livet. Gud ske pris för AC:n, hur klarar ni er som inte kan ha en mer normal inomhustemperatur?

Jag gör inte ett vettigt smack i detta väder, läser, stickar och lyssnar på radion. Vad gör ni?

 

12 kommentarer på “Vi har väder

 1. Sitter vid AC:n, mycket annat orkar man inte i detta väder. Vi tillhör de lyckligt lottade som har en AC – gissar att de är en bristvara i butikerna nu.

 2. Det har du nog rätt i, de har säkert sålt slut på både fläktar och AC. Jag köpte vår AC i present åt min man en sommar, han fyller år 25 juli, samma dag som vår dotter. Ärligt talat var det mig själv jag tänkte på med den presenten, men maken är nu lika glad som mig att vi har den. Så vi häckar mest här inne, om det blir molnigt och blåser då kan jag gå ut en stund.

 3. Här är det svalt idag (runt 20), molnigt och fläktar så det var riktigt skönt ute 😊 Annars hålls jag mest ihop med den stora fläkten…

 4. Har ingen ac inomhus, men x antal golvfläktar som får jobba. Jag håller mig så still som möjligt och hundarna gör detsamma.Eftersom vi brukar vistas på breddgrader med just denna värme är det ingen katastrof för oss. Tänk bara att göra allting lite långsammare än vanligt så går det bra.

  1. När jag inte sitter eller ligger i soffan går jag i slowmotion, inne har vi lyckats hålla oss vid 22 grader men när vi slår av AC:n går det snabbt upp till över 23 grader. Man blir så trött i skallen på AC:ns oljud.
   Var var ni då i för land och vad gjorde ni där?

  2. Frankrikes medelhavskust som vi brukar åka på semester till. Jag älskar Frankrike och fransmän som är så hundvänliga. Går man på restaurang får hundarna en skål vatten före vi får beställa vår mat. Ja, hundarna är aldrig portförbjudna där.

  1. Vi är nog många som bara bidar vår tid i värmen den sjuka. Jag har precis gjort en sallad typ salig blandning som vi ska ha till grillad karre, aubergin och stora champinjoner. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s