Tips för er som fajtas med penna

Jag har hittat några adresser till er som också är intresserade av att skriva och att läsa andras texter.

Novell.nu

Novelle.se

Poeter.se

SkrivarSidorna.nu

Sockerdricka.nu

Jag vet inte hur kvalitén är, det får ni titta efter själva. Jag tänker att jag ska gå igenom och se om någon är något för mig. För mig passar nog novell eller kåseristilen bäst.  Jag har ju ingen stil, bara min egen som flyktigt fladdrar över sakers tillstånd för att ibland djuphavsdyka och inte veta alls var den kommer hamna eller ta sig upp och ut igen. Grumligt vatten, lera och sand, jag trampar vidare i mina egna fotspår och tänker inte skämmas för mig. Vi har trots allt ännu rätt att tänka nästan högt i vårt land, nästan ja.

Där lämnar jag för denna gång och kanske sitter någon i sitt eget inre raseri och bannar att jag inte utvecklade det sista mer, så de kunde få möjlighet att läxa upp mig.

Men fridens då …

3 kommentarer på “Tips för er som fajtas med penna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s