Bara lite tankar

Nu såg jag att värmen kommer stanna även hela nästa vecka, helt hysteriskt känns det. Jag ska väl inte klaga som har vår portabla AC, men ute kan jag inte vara, blir till att mest sitta inne. Stora fläkten får sonen ner till sitt hus, där är det rena bastun, de får skaffa egen fläkt till nästa år. Man kan ju inte kratta manegen åt ungarna hela tiden. De måste tänka, planera själva …

Vi drog iväg och handlade mat och på vägen ut varsin mjukglass, vad är det med mjukglass som gör den så oemotståndligt god? Samma glasskiosk har kulglass i många smaker, men det lockar inte alls.

När vi kom hem hade sonen med familj kommit, det är roligt med ungarna som alla kommer rusande för att kramas + pappan och mamman. Nu är de alla och badar, farfar också, själv stannar jag hemma, har gjort en sallad med kassler, kokt ris, grönsaker och buffelost med melonbitar ovanpå. Imorgon fyller sonens fru, vi är bjudna ner till dem på middag och några vänner kommer. Det kommer bli trångt och framförallt varmt i huset den natten med gäster.

Nu kom den stora ”badaren” hem så vi ska äta middag.

Fridens

2 kommentarer på “Bara lite tankar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s