9 kommentarer på “Blivande gräsmatta, helgens slit

 1. Åh det blir nog jättefint när den grönskar så småningom. Här växer gräset så det knakar nu efter lite regn – vill väl ta igen för missväxten under torkans tid 🙂 Kanske det blir världens fart där också!

  1. Vi trodde inte det var sant när vi kom dit denna gång, det har ju regnat så mycket och den färdiga gräsmattan var knallgrön och tjock som den aldrig har varit. Maken fick klippa tre gånger för att få till det. Så roligt med allt så frodigt som avslutning på denna långa sommarvärme, skönt att slippa se allt i brunt, det prasslade ju för sjutton när man gick i gräset.
   Ska bli spännande att se hur pass den nya mattan tar sig.
   Kram

  2. Det är skönt att det grönskar, det bruna prassliga som varit i sommar fick mig att må rätt dåligt faktiskt. Men nu så är ordningen återställd och jag njuter av mina promenader igen.
   Håller tummarna för ”lagomväder” för gräsmattan!

 2. Jösses vilket jobb… men det kommer bli toppen. Mysig stuga!
  Måtte det inte komma ösregn och svepa med sig allt jobb… men det bestämmer vi att det inte blir 🙂
  Hälsa guben att han har gjort ett gott jobb!

  1. Ja vilket slit, så hade de båda ont i ryggen när det var klart. Något ösregn vågar jag inte tänka på. Jag ska hälsa guben! Sen ska altanen få kjol runtom så är den delen helt klar.
   Kram

 3. Så jäkla fint! Vilket jobb som lagts ner. Otroligt hur naturen kan återhämta sig. Nu känns det som om man traskar runt i en salladsskål igen. Igår kväll stod jag 5 meter ifrån en ung rådjursbock. Var ute sent för jag trodde jag såg en tamkanin från köksfönstret men den hann skutta iväg från mig. Sen var jag ute på kattjakt också. Min veterinär som bor nära mig skrev att deras grannes katt inte kommit hem. Jag traskade ut, hade osannolik tur och hittade katten på en parkering. Lyfte upp katten Zelda som fräste och tyckte jag var för jäklig som skulle ta hem henne. Allt som allt tog det 20 minuter, sån tur skulle man ha oftare. Jag är nog känd som områdets ”crazy cat lady” för alla kontaktar mig så fort en katt är borta.

  1. Hahaha jag har sladdat i salladen hela helgen och imponerades av hur snabbt allt har hämtat sig. Kan du fatta att folk köper tamkaniner och bara släpper ut dem när de tröttnar? Jag har så svårt för kärlekslösheten allt för många visar, inte bara när det gäller djur, men djur behöver skydd från oss alla och jag blir rabiat och människohatare när djur misshandlas eller missköts.
   Jag blir ju mest lycklig över att du är som du är i din kärlek till djur, crazy cat lady är en fin titel.

 4. Tack snälla du, igår kväll var det dags igen att vingla ut för jag trodde det var kaninen jag såg. Icke sa Nicke, det var en vanlig fälthare. Tyckte jag var ovanligt trög när jag kom på att jag redan tagit min sömntablett innan jag for ut. Tur att jag orkade hem för det var kallt inatt.

  1. Hahaha tokroligt, sömntablett kan verkligen göra världen annorlunda, jag vet att mina väggar ibland har ”rört sig” när jag har vinglat upp för att kissa, som om jag var full. Du, fältharen är ju bautastor, hade besök av två i våras, en satte sig framflr oss och skuttade i sakta mak vidare, vi stod helt stilla i motvind. Stor lycka för mig som älskar de där oväntade mötena i naturen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s