Först brölar det, jag lyssnar, undrar

… vad tusan är det för oljud? Sen hör jag mer som sång, operasång, upp ur soffan och tittar ut på ett större fartyg som går ut. Först en manlig operasångare som får håret att resa sig på armarna, sen en kvinnlig, men då var de så långt ifrån att det inte var njutbart. Tänk så vatten bär toner …

Från ingenstans skriver jag att Blåvalen bajsar ungefär 4 kubikmeter om dagen, som en bil ungefär. Det skulle ta en medelbajsande människa ungefär 44 år att bajsa lika mycket.

Jo, det är sant inga fejk news för det är SVTs Studio Natur som säger att det är så och då måste det vara sant.

Bajs är dagen inlägg kallas också faeces, exkrement eller rent av skit.

Alla gör det, fast inte alla fina flickor så klart.

Vi gör det 3 ggr/dag eller 3 ggr/vecka allt är helt ok, bara man inte är hård i magen och gör det sällan av den anledningen, då får man ta till lite medicin.

75-250 ml/dag bajsar vi ut.

Håll i er nu … 7-10 liter gas passerar tarmarna/dag.

1/2 liter pruttar vi ut.

Det tar 1 dygn från tuggan sväljs till den kommer ut i toan. Tarmarna tar upp ytan av en fotbollsplan, inte klokt men sant.

Prutt på er! 🙂

12 kommentarer på “Först brölar det, jag lyssnar, undrar

  1. Ställ en operasångare på en stor båts däck, så har du ett brölande som kommer och går med vind och vatten som hjälp, så närmar det sig och du inser att det sjungs. Båten rör sin mot mig och sen från mig …
    Avd: Bajs kom sig av tankar vid ett toalettbesök. Fick mig att leta information, så varsågod och spola om behov finns. 🙂

    1. Hahaha du kan nog ha rätt i det. Minns en kompis vars pojkvän skulle bygga upp sin pappas fabrik i Kina. Han berättade riktiga rövarhistorier om hur ouppfostrade kineser är vid matbordet. Minns att jag läste för länge sedan att deras ordförande vem det nu var, hade skällt på Kinesernas usla bordsskick och att de krävdes bättring.

      Såg själv för många år sedan en grupp kineser äta på en asiatisk restaurang i Gamla stan. Det var inte beundransvärt om jag säger så, surplades som vi när vi äter kräftor och jösses så de sölade, rapade och lämnade bord och golv i en äcklig röra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s