Fortsättning på gråt och hattifnatt

Maken kom hem som lovat och vi åkte ner till apoteket, väl där så fick jag åter sitta i rummet och knappa in mina födelseuppgifter på deras padda, för att få kontakt med deras mobildoktor. Sen tog jag upp min mobil, som jag denna gång inte glömt. Tror ni det fungerade?

Skulle inte tro det, apple-id-nummer hade inte jag något minne av, inte min man heller, så vi fick återigen tacka för mig och åka hem. Då var jag explosiv av ilska över den fantastiska tekniska utvecklingen Not!

Väl hemma satt maken i en halvtimma skapandes nytt ID-nummer, sen funkade själva kontakten med läkaren utmärkt, hon kontaktade även en ögonläkare som tittade på mina tjusiga bilder på mitt öga. Efter prat hit och dit konstaterades att det inte verkar vara en infektion, men säkert vad det är visste de inte. Ögondroppar och smörja in huden ner på kinden som är röd, svullen, mer åt svampiga vätskefyllda slaget.

Sen drog vi till landet, så jag njöt av regnets trummande på fönster och tak, maken hann precis få ner partytältets tak innan regnet brakade loss.

Idag konstaterar jag att jag har sovit som en stock, en lång frukost med långa stunder av betraktan av blåsten där ute. Maken skruvar nu ner resten av stommen till ”tältet” den har gjort sitt och får nu gå i ide till nästa vår.

Kroppen min har som en bombmatta av lagom ihållande ömhet och puttrande värk. Inte annat att vänta efter gårdagen och dagen, men allt går utom små barn.

Fridens!

12 kommentarer på “Fortsättning på gråt och hattifnatt

  1. Helt nöjd, perfekt för småskavanker som mitt öga, jag fick fota mitt öga innan så de kunde titta. Sen konsulterade den läkare jag fick kontakt med en ögonläkare som såg på mina bilder och läste vad jag hade sagt.

 1. Spännande – man måste alltså ha ett apple-ID för att komma i kontakt med doktorn? Hur gör då en annan som inte har en iPhone? Märkligt system, och krångligt som det verkar.
  Skönt att du fått sova ut ordentligt i alla fall, det brukar vara positivt på flera sätt!

  1. Tror inte det funkar utan mobil, sen betalar man ju också via den kontakten, jag valde Klarna som betalmedel. Antar att andra märkens mobiler har sin id, precis som min har/menar att varje mobil har sitt nummer.. Min man har köpt paddan åt mig så den står i hans namn vilket gör att han fixade med paddan när jag fick den, jag är så ointresserad av sån teknik, har ju lärt mig genom åren, men verkligen inte allt. Jag har nyligen börjat försöka komma ihåg att ta mobilen med när jag går ut. Men nog är det skönt att bara vara utan uppkoppling.

  2. Min mobil har inget särskilt ID vad jag vet. Verkar ju lite märkligt om de stänger andra än appleanvändare ute. Nåja, just nu behöver jag inte bekymra mig över det 😉
   Jag avskyr också att pyssla med teknik, sånt ska vara färdigt och bara fungera – punkt på det 😉

  3. Ok. Jag har ingen koll på vad AppleId är eftersom jag inte använder Apples produkter. Vi har säkert något annat vi som använder Android gissar jag.

  4. Kanske bäst – jag vet ungefär lika mycket som du verkar det som! Hur som helst så kan vi nog enas om att de krånglat till det lite… 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s