Barnvakt

Tanken var att dottern skulle komma hit med sina barn och sonens tre, hon skulle passa dem alla under flytten. De skulle leka ute och senare landa hos mig …

Med min vanliga otur blir dottern och hennes yngsta smällförkylda så nu hamnar sonen tre hos mig idag. Det hade ju underlättat om dottern varit med mig idag, egentligen är det väl bara yngsta som oroar mig. Jag mår ju inte bra, har tagit Alvedon och ska snart göra mig iordning. Ibland känns det som allt för stor del av mitt liv blir just så här, att ställa upp fast jag mår skunk.

Vilket gäng, maken på bättringsvägen, men ännu förkyld, sonen smällförkyld  precis som dottern och hennes yngsta. Tänk att jag har klarat mig än så länge, åker väl på skiten så fort jag inbillar mig att jag har klarat mig.

Så nu måste jag sätta fart …

4 kommentarer på “Barnvakt

  1. Det är många som är förkylda nu, håller tummarna för att du klarar dig! Trist för dem att bli förkylda mitt i flyttstöket, precis så blev det för sonen och hans flickvän också vilket innebar att vi fick hjälpa till mer än tänkt!

    1. Ännu ingen förkylning, flytten gick snabbt, de var många som hjälptes åt. Ungarna var det inget som helst problem med, de åt lunch, lekte och lekte. De kom vid 11.30 tiden och blev hämtade 15.00, om familjen de skulle byta med hade gjort sitt före flyttdagen så skulle allt varit klart redan vid 13-tiden. Min familj med hjälpande vänner fick sitta i två timmar på gården med hela möblemanget och vänta på att slöhögarna skulle packa ihop sitt. Vilket hisklig tur att det inte regnade, de bytte lägenheter port i port.

    2. Skönt att ha det överstökat! Synd att få vänta bara. Att flytta kort kan vara nog så jobbigt, sonen flyttade bara port till port han också men hade båda lägenheterna en månad. Låter bekvämt men gör att allt drar ut på tiden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s