Vaken?

Långt borta som i en annan värld hör jag något … zzzz nää, det kan inte ha med mig att göra, det där långt bort i stan zzz ljudet … zzzzz
Far upp, visst sjutton ringer det.
”Maggan, jaha om fem minuter?”
Kläder på i en omöjlig kombination, vem tänker på sånt, jisses ner i hissen, håret på ända, borsta tänderna … glöm de, huvve ligger kvar i sängen, där står PostNord mannen med ett jättepaket.
”Hej! Skriv på här i det grå fältet” …. skriver en punkt, för nyvaken för att fatta, det blir ett streck med någon krumelur på slutet …
”Hahaha ok skrattar PostNord, orkar du bära paketet?”
”Nää, du väckte mig, jag vet inte ens om jag hittar hem igen.”
Så tacksam att han åkte hissen upp med mig och paketet. Tack PostNord för väl uträttat arbete! ❤
Nu blir fåglarna på landet glada, vet inte hur många kilo fågelmat det är i paketet.
Själv vet jag ännu inte riktigt säkert vem jag är, var jag bor och dagen kunde ju börjat lite mer i snigeltakten som passar mig.
Men på med kaffet och rita en macka till mig själv, så puttrar nog kroppskrället igång vilken dag som helst.
Nu njuter vi av novembers redigt grå dagar, helgen drar in med stök och möten. Kram på er Alla!

2 kommentarer på “Vaken?

  1. Usch för bryska uppvaknanden! Simply hate it, men det händer ibland. Därför har jag vääääldigt god tid på mig på morgonen när jag jobbar. Hatar att stressa. Du får nog lägga dig igen och ta en powernap så att du kommer i fas. Snällt att han hjälpte dig måste jag säga. Ibland slår det till och serviceambitionen finns hos dem. Idag vaknar inte jag alls. Kört ett Zumbapass men var inte riktigt med men man klistrar på instruktörsenergin och kör på och jag kom ihåg 98 % av koreografierna 🙂 Nu blir det inte något mer gjort utanför dörren idag och det passar mig ypperligt bra. Ta hand om sig! Kram

  2. Dottern med barn kommer på eftermiddag och jag ska packa inför helgen och fixa håret. Så jag får steppa upp och sätta igång dagen. Men jag är inte med idag, tror jag ligger kvar i sängen fast jag gick upp. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s