Måndag

Testar det nya och larvar mig med lite färg, vips varde det rosa och med ett tryck som skulle återställa, var allt borta. Måndagar har förr varit väckning, dusch, kaffe och halv macka, sen iväg till omtyckta jobbet. Sen sjukpensionen har min dag varit till för att hämta mig efter helgens umgänge. I nutid vakna själv med backup av väckarklockan ifall sömnen är för lång.

Vakna i dur och ofta senare känna moll, någon slags måndagsdepression, va sjutton ska det vara bra för? Undrar hur många ”modeller” av måndagar jag ska få uppleva under mitt liv? Nu skiner solen och jag ska sätta fart tungsinnet, vik hädan!

 

3 reaktioner till “Måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s