Rörigt minst sagt

När jag nyss nös blev det som en explosion av det höga ljudet, så högt att jag själv hajade till … sitter i vardagsrummet som nu är så kalt, gardiner, tavlor och annat är utburet. Ikväll kommer sonen och hjälper maken att lyfta ut en del tunga saker och med sig har han min T, minns ni att jag skickade efter kläder till honom häromveckan? De har kommit nu och jag inbillar mig att han borde haft en storlek större. Vimsiga farmor, tror jag köpte storleken större sist, men det var för stort.  Så han får testa kläderna och ta dem med sig, jag köper lite fler i julklapp.

Imorgon kommer målaren 07.30, för mig en eländig tid. Men jag får masa mig upp till 08.00 och göra mig iordning, första dagen kan jag väl hålla masken, så han tror att jag är som alla andra, vaken med tuppen.

Jag visste inte att jag tittar så ofta på väggklockan som nu inte finns kvar på väggen. Alla dessa vanor jag har utan att tänka på det.

Igår kom min nya motionscykel en sån som man sitter i med ryggstöd, men det går inte att packa upp den i denna röra. Så fort Klarna finns betalar jag med deras enkla service, men denna gång läste jag slarvigt på nätsidan jag handlade cykeln av och klickade i Klarna avbetalning, suck. Ringde och pratade med kundservice, så nu har jag betalt in hela summan direkt, som jag vill ha det. Det bästa som finns med snabb service i alla lägen.

Nu ska jag brygga en kopp kaffe och glo på Netflix en stund, tvättmaskinen börjar låta som om den är på slutet av programmet, bra så jag får i ännu en tvätt.

Fridens

2 kommentarer på “Rörigt minst sagt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s