I gasen

La mig tidigt för att vara mig, igår kväll och sov som en stock tills mobilen väckte mig. Solen sken och nog kände jag tydligt att humöret glider upp med ljuset. Igår äntligen, fick jag ordning på magen, det har inte varit så avslappnat här i stugan, som jag är van vid. Så mycket tankar som tränger sig på när det molar långt ner i magen, en bit under naveln, till höger i ljumsken ligger min nya njure och självklart är jag jätterädd att det ska vara något med den.

Men sunda förnuftet berättar att när utsläppet av gas är större än någonsin i mitt liv, då är det tarmarna det handlar om, inte njuren. Jag tänkte först, här ska ska ätas ”propplösande” fibrer, men under gasandets gång var jag inte så säker på det. Kanske var det vitt formbröd, fiskbullar, vit sås och ris jag skulle ägna mitt ätande åt? Igår började det äntligen hända något, jag tog en sväng runt mitt och grannarnas hus, sen var det till att gasa hem på toa igen. 🙂

Så idag verkar det vara mer som vanligt igen och jag ”släpper” 🙂  … detta ämne.

Imorgon hämtar maken mig, att komma hem till en nymålad och tapetserad lägenhet kommer bli en kick. Jag har skallen full av möbleringstankar, gardiner och försöker boka fönsterputs, det verkar vara omöjligt, började redan förra veckan, men de hör inte av sig.

Jag ska snart städa undan lite i stugan, nu blir vi hemma några veckor, har ju hur mycket som helst att ställa iordning hemma.

Fridens

4 kommentarer på “I gasen

  1. Ha ha… tur du är där i din ensamhet. Och definitivt tur att du identifierat problemet till något förhoppningsvis helt ofarligt (om än lite…. drygt).

    1. Vilken tur att jag har varit ensam, målaren skulle nog inte varit så nöjd med mig gasande runt hahaha! Nu har jag kollat med läkaren att jag får ta Minifom och så ska jag lägga till psylliumfrö, (konstigt namn) lägga det på yoghurten. Ja, det var drygt, roligare kan man ha. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s