Kung Bore

Nyvaken hasar jag upp och bara njuter av allt kung Bore har åstadkommit inatt. Tittar på fåglarna som i mängd flyger runt våra fågelmatare, får syn på Gråsiskor och lyckan att få se dem är så där larvigt stor, rent av barnslig.

Ser sen väldigt vackra Gulärlor och utbrister  ”ååå Gulriskor” varpå vi båda skrattar gott, nyvaken blandar jag ihop dem med svampen riska.

Maken är redan ute och skottar, vi åker hem senare idag och vi konstaterade att vi ska ta med oss kaffe i termosen och något att tugga på. Vi tror vi kommer få sitta i milslånga köer, vilket inte gör mig ett dugg, stickning, bok och kaffe så överlever vi det hela. Fast jag vill inte åka hem, stannar gärna en vecka till.

I födelsedagspresent i juli ska maken få en snöslunga av mig, önskar så att han hade den nu.

Inte såg vi sk Mello igår, förr såg vi aldrig på detta hysteriska program, nu för tiden brukar vi missa början och halka in på slutet. Undrar varför Sverige är med på slutklämmen, den avgörande tävlingen? Tror det skulle räcka för svensken att bara ha sin egen tävling, så galet märkvärdigt hela Mellovärlden beter sig. Nu ska vi se/lyssna på en massa usla låtar och sångare. Sen ska de skvallras om dem, skrivas spaltmeter både före och efter. Vi andra betraktare kommer delas upp i lag för och emot, ha vår favorit och bara bli lyckliga om just den vinner.

 

11 kommentarer på “Kung Bore

  1. Hemresan gick i 30-40 km i kö efter två stora plogbilar, det var skönt att åka långsamt och njuta av alla vackra snöbehängda träd efter vägen. Jag hade både stickning, bok och padda, dessutom hade vi kaffe i termos och lite kaffebröd. Trevlig resa, funderade under tiden på hur snabbt de reste förr med häst och vagn, hur pass snabbt de tog sig fram?
   Kram

  1. Jag älskar ju både kyla och snö, så för mig är det skönt, maken får ju kämpa på med skottningen på landet, envis som han är skottar han brett upp till kåken. Jag säger till honom att skulle jag skotta vår uppfart, hade det bara varit två fötters bredd. Då garvar han.
   Köper jag en snöslunga i present åt honom i sommar, kommer det väl ingen mer snö i Roslagen hahaha!

 1. Fast jag älskar mello och även eurovision. Allt med musik roar mig. Jag är väl en nörd när det gäller detta. Vi åt tapas och efteråt tittade vi på en dokumentär om Lill-Babs. Så töntig är jag 🙂

  1. Ensam är du verkligen inte, tror jag är rätt ensam i bekantskapskretsen om att inte bli helt slukad av mello. Men Idol du, då är det jag som är nörden hahaha!

 2. Ja snälla, köp en snöslunga till A så vi slipper snö i Roslagen hihi ❤
  Har har vi mängder med stjärtmesar . De är så himla söta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s