Suckarnas soffa

Gårdagen förmiddag väcktes jag av ”medicinklockan” tog min medicin, åt något, sen gav jag upp, sov resten av dagen. Idag är en piggare dag, men det är en bit kvar till normalläge. Inte åker jag till landet den här helgen, fast jag oror mig för snömängden på lilla husets tak.

Jag har ett matbröd på jäsning med russin i som omväxling, det brukar bli gott när mjölet är lite grövre. Tänkte slänga ihop en sockerkaka, men vet inte om jag orkar,  just därför tar jag kanske ett extra tag och får till fikabrödet för kvällen.

Nästa vecka ska jag hälsa på i en grupp som handarbetar, det är ABF som håller i gruppen, men jag betalar avgiften till PRO. Vette sjutton hur de har lyckats få ihop det hela, verkar inte som om jag behöver vara med även i PRO, men det får vi se. Jag ser verkligen fram emot att tillhöra något, åka till något varje vecka. Samtidigt som det är min fasa, först vet jag inte exakt var det ligger, vet att jag måste gå en bit efter busshållplatsen och det är ju inte min bästa gren. Sen gäller det att vara frisk, inte falla ihop i soffan som en medvetslös Snövit av tantmodell på onsdagarna framöver.

Nu ska jag baka ut russinlimpan. Kram på er!

 

6 kommentarer på “Suckarnas soffa

  1. Snön på våra tak har smält undan väldigt mycket och plusgraderan ska fortsätta så det är nog ingen fara . Kul med en handarbetsgrupp 🙂 Hittade du den på PRO eller ?

  2. Ja, det är tydligen ABF som har kurser, betalar gör jag då till PRO, vet inte ännu om jag måste betala också för PRO. Försökte få reda på vad årsavgiften var till PRO men det svarade de inte på för det var olika beroende på vilken avdelning man hörde till. Ska kolla bättre på måndag. Tack för lugnande när det gäller taksnön. Kram

  3. Har, som du vet, tagit mig ut på en bestämd dag i veckan. Synd bara att det bara pågår fem gånger. Att möta helt främmande människor är en tillgång för hjärnan. Den vidgas liksom av samtal och närvaro.
    Lycka till! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s