12 kommentarer på “Hjälp till inloggning

  1. Skrev på din sida och åkte ur fast jag har kontakt med övrigt.
    Få se om det når fram. Skrev mest trams för jag är på gott humör och önskade dig en kram och god natt. 😀

  2. Jag har min blogg och läsar-WP i inloggat läge som bokmärke och ligger kvar. Däremot har jag inlogg på olika sidor och där loggar jag in varje gång, via bokmärke med sparade uppgifter så slipper jag komma ihåg alla inlogg och lösenord. När du står i inloggningsbilden finns det en ruta med ”Kom ihåg mig” men den har du säkerligen bockat i. Undrar om det finns någon inställning i din profil där man kan välja håll mig inloggad eller logga ut mig varje gång. Letade på min men hittar ingen. Men prova att i inloggat läge och på din bloggsida att göra ett nytt bokmärke så provar du via det när du stängt ner webbläsaren och börjar om från början. Använder du Chrome, Edge eller annat som webbläsare?

  3. Vaffö frågar du konstiga saker hahaha! Jag vet inte vad jag har, ärligt. 🙂 paddan har jag. Förr var jag inloggad hela tiden, vilket jag vill, men sen har det hänt något och just det där stället jag ska kryssa för finns inte plötsligt där jag loggar in. Letar bara efter den riktiga rutan man loggar in i.
    Jag har skrivit och frågat wp hoppas jag får svar.

  4. Märkligt, jag blir aldrig utslängd (peppar, peppar och allt det där) och vet inte med mig att jag gör något särskilt för att inte bli utloggad. Hoppas du får något bra svar från WP.

    1. Jag såg att jag inte kom in på din blogg nu, det kan i och för sig bero på att jag befinner mig på ett lite svajigt nätverk men om du hör fler som har problem med det så ta upp det på en gång 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s