Lång näsa nummer två

Hahaha nu har det gått troll i att få en ny legitimation. Kommer till Polisstationen, blir ombedd att logga in med siffror jag har fått. Nej, det är fel, finns ingen tid till mig, en snäll man som jobbade som volontär hjälpte mig, konstaterade att maken missade vilken månad vi skulle vara där, 18/3 inte idag. Så snopet, minst sagt. Så vi fick en ny tidigare tid, som jag nyss upptäckte är min fotvårdsdag, vilket jag gör var tredje månad, trött jag blir. Maken säger att vi bokar om ännu en ny tid ikväll.

Tänk att jag har fixat håret och sminkat mig två gånger i onödan, nästa, sista gången ska jag banne mig åka naturell, ser ju lika ful ut ändå på dessa bilder. Av den lilla turen till polisen blev jag helt slut, stå länge och sen gå till bilen en sväng. Inte mina bästa grenar, så flåsig och tryck som tvärs över bröstet. Funderar på om jag har fått Angina pectoris, få se imorgon hos doktorn.

Han sliter nu maken, allt som är i balkongrummet ska in i vardagsrummet, där ligger nu den nya snygga ekparkett på plats. Nya tassar på möblerna och skinnsoffan har han dammsugit och smörjer nu in dynorna. Vilken tur att jag valde en man som är orädd för att ta i när det behövs.

Nu ska jag skala potatis till ett potatismos, roligare än så blir det inte nu.

 

5 kommentarer på “Lång näsa nummer två

 1. Blir lika glad varje gång du skriver om ditt ”balkongrum”. Har aldrig tidigare hört någon prata om sitt balkongrum, förutom jag själv. Balkongrummet var mitt sovrum fram till tonåren. Stort och ljust med en vacker kakelugn, och kallades alltid bara balkongrummet, aldrig sovrummet. Tack för att du väckte det minnet och lycka till med det sista av renoveringen. Låter som ni kommer att få det jättefint rakt igenom. ❤

  1. När vi flyttade in i denna lägenhet så valde vi balkongrummet som sovrum så klart. Att ligga där och se månskenet glittra i havet, ljuset, sjöfåglarna som seglade förbi och så alla fartyg, oslagbart. Kram ❤

 2. Ibland går det bara troll i saker och ting – men det brukar, som tur är lösa sig till slut. Härligt att ni fått golven på plats så ni kan återställa ordningen igen och njuta av renoveringen 🙂

 3. Ja det är nog inte helt omöjligt att du har kärlkramp. Helt klart värt att kolla upp.

  Ibland bara vill det sig inte med vissa saker. Skippa makeupen nästa gång, man ser som sagt ut som en fånge oavsett 🙂 Man visar det inte så ofta så om tulltjänstemännen/kvinnorna svimmar är det smällar man får ta.

  Ni kommer få det jättefint och ja du har säkerligen valt rätt gube här i livet ♥

  Ta hand om sig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s