Jaha, en sån dag

11546728-32A0-45F3-BE6A-97C6524F2B61.jpeg

Gick upp tidigare än vanligt, behövde en tid hos min läkare, så jag duschade och gjorde mig iordning, ifall jag skulle få en tid. Jag kom inte ens fram på hennes telefontid, så nu verkar det vara samma här, som i alla andras kommuner, helt omöjligt att ens komma fram per telefon. Här i vårt förlovade land ska ju alla gå på hörntänderna samtidig, rättvist illa, ska det vara för de flesta. Så nu kan vissa känna sig lugna, allt drabbar även mig.

Så jag gjorde en redig frukost och tänkte … blev inte mer för sen kroknade kroppen som straff för att jag promenerade igår. Jag kunde inte hålla mig vaken, energin i kroppen puts väck, bara lägga sig ner och sova. Det skulle jag kunnat fortsätta med om jag inte varit så kissnödig, drömde hela tiden om att jag skulle sätta mig ner och kissa, vilket jag gjorde i drömmen, men drömde likväl och letade efter en toalett.

Ögonlocken, det är det märkligaste, de går nästan inte att öppna när jag kraschat på detta vis. Klart jag glider upp och försöker öppna dem, men det är hopplöst svårt, denna gång gick jag halvblundande upp, bara måste kissa.

Så nu är jag vaken, nästan hela jag efter 3 1/2 timmes sovande,, ute skiner solen och jag skulle ju gå där med rullatorn. Har funderat på namn och kommer nog döpa rullatorn till just Moster, visst passar det bra, att jag just hjälper mig själv. Tänkte ett tag på Syster, som i min egen syrra, men det lutar nog åt Moster.

Idag blir inga barn födda och inte heller kommer jag med välgrundade tankar 🙂 dra till mig ett Nobelpris. Här ska bara hasas vidare i tillvaron, lunch lagom till eftermiddagsfikat. Ingen ordning på torpet.

Fridens

2 kommentarer på “Jaha, en sån dag

  1. Kan förstå om du kroknar för du tog kanske i lite för kraftigt vid första promenaden med, vad du nu kommer att kalla henne.

    Namngivning av rollatorer skrev jag en novell om en gång. En Fritjof som hade tre stycken. En i källaren, en i våningen och en utanför.
    Det var mannen själv som berättade för mig när jag ingick i gänget som var ansvarig hemtjänstpersonal. En härlig farbror som gav mig mycket av sin historia. Uppvuxen i Stockholm i början på förra seklet.

    Ge dig på´t igen när du orkar och gör som Fritiof som älskade sina 3 tjejer 😉 ❤

  2. Imorgon ska vi ut igen på tur, funderar på att ta med en mugg kaffe och sätta mig och bara se ut över vattnet. Ja, jag tog nog i lite för mycket, men det är väl typiskt mig. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s