Tittar in

D7B3CFE0-A76D-4EFA-B3BC-7574388093D4

Valborg,  tänk att jag fattar inte ett dugg nu för tiden. Förr visste jag när ledighet var att vänta och det pratades om vad man skulle göra. Mitt huvud har varit mest fullt av mitt eget kommande kalas, som inte kommer hållas i helgen på grund av vädret, kallt, regn, rusk och drivis, välj det som passar. Vi bor för litet för att hålla oss inne hela tiden, för små barn, blir bara gnäll. Pratade med dottern som föreslog midsommar, det går lika bra tycker jag.

Nyss var maken och jag ner till Ica och handlade entrecôte till middag, vi köpte nyligen en sån där fritös som friterar helt utan olja eller med 1 tsk om man vill, blir så himla gott. Jag fortsätter med mitt ätande av 1300 kalorier per dygn, är nu på mitt minus sjätte kilo på tre månader. Tror jag har kommit in i lunken nu och äter mycket grönsaker och frukt. Men platåer lär dyka upp när till synes inget händer, det är då det blir tufft med motivationen, att hålla i.

Hämtade också nytt garn, inget jag vill basunera ut, badar ju i garn 🙂 men maken han säger inte så mycket, som tur är. När jag nästan aldrig gör något som kostar pengar, så får jag böka bäst jag vill med mina garner. På tal om garn, så ska vi röja ut alla nerpackade böcker imorgon, de står i lådor i garnrummer, kommer bli många turer ner till rummet, där vi kastar kartonger och annat i containers. Våra böcker tänker jag trava in i bokhyllorna, kanske någon annan som blir glad.

På torsdag ska jag till njurläkaren på besök och samtidigt passa på att tappas på blod. Självklart ska pocketböcker lämnas till korridorsbiblioteket.

Jag känner mig ännu tom i bollen, så det blir bara lite titta upp som gubben i lådan.

Trevlig Valborg önskar jag er alla!

 

7 kommentarer på “Tittar in

  1. Nu är både Valborg över för denna gång ch jag själv är trött.
   Mamma ringde från sitt boende och var så glad över all god mat de serverats idag och buketten hon fick av dottern till en man som dog för inte så lång tid sedan. Mamma tycker om folk och skapar fina relationer, så glad att det är så, för hennes skull.
   Kram

  1. Stickat mest hela kvällen, maken såg någon match på tv:n i sovrummet, jag en dokumentär om lesbiska och gayfolk som kämpade i motvind i vårt land på 70-talet när de började höras och synas.
   Jag vet inte ens om det har eldats något här där jag bor.
   Ett gjorde vi, åt en god middag och jag sippade på en skvätt Rioja. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s