Pioner

D4062C58-DBC3-4720-A03D-F0153197E8EBIdag imponerar pionerna verkligen. Jag fick buketten av min dotter igår.

Blommor slutar aldrig förvåna mig, så sinnrikt, alla detaljer, färger och smarta lösningar, ljuvligt doftande, illaluktande, lena, blanka, kletiga, ludna allt så uttänkt.

Det ringer en väckarklocka hos grannen hör jag, tänker ”hoppas de är hemma och stänger av”. Nej, den ökar i styrka, tills jag inser att det är min egen väckarklocka. Ska sjutton vakna före klockan ringer. Satte mig på sängen och tittade ut över området, till min glädje ser jag svalorna som flyger rena linjetrafiken utanför, de har bon under taknocken på ett av höghusen.

 

 

3 kommentarer på “Pioner

  1. Älskar pioner. Dillpionen har blommat över nu men det ser i alla fall ut som att övriga är piggare i år och kan tänka sig bjuda på blomster. Den stora karamellen ville inte alls i fjol, men jag hoppas på att den är gladare i år.

    1. Jag var tvungen att ge bort pionerna, de var så stora att jag inte kunde få med dem till landet, de är sköra. Så jag gick ner i porten ringde på tills en granne öppnade dörren, frågade om de skulle vara hemma i helgen? Han som tog dem blev väldigt glad, vasen får jag tillbaka senare. Sån är jag, det är inte första gången mina grannar får njuta av mina buketter. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s