Inte min huvudvärk

E1B14C5E-46F9-4969-AC29-5D4F8B0B1C29Mamma min ringde igår och tackade så mycket för ost och salamikvällen hon och tanterna fick på sitt boende, även de andra tanterna var så nöjda och tackade till mig. Jag pratade med en av tjejerna som jobbar där, så hon lovade hjälpa mamma att fixa till det, så det blev av. En av tanterna plockade fram en flaska rödtjut och bjöd till osten, jag gillar att tänka på hur de satt där och mumsade i sig och pratade för kung och fosterland.

Jag måste svänga in där när vi åker till landet för nu kommer inte jag och hälsar på under några veckor. Handla frukt, dricka och lite annat gott som hon kan ha när hon blir sugen.

Vi har haft T här med oss idag, först var jag på sista kontrollen av fd bölden, sen drog vi till en glassbar och njöt. Den vi tänkte åka till visade sig ha stängt på måndagar, synd, där är så fint att sitta vid vattnet och titta på fina skärgårdsbåtar som hämtar och lämnar passagerare.

Måste höra med er, grabben T fick nu ont i huvudet när vi var hemma igen, det är andra gången han blir kritvit i ansiktet och får ont i tinningarna, där sitter värken säger han. Jag hade migrän under uppväxten, men han har inga synförändringar före eller under ”anfallet”, mår inte illa, fryser före det börjar, det gjorde han förra gången också. Jag gav honom en vanlig Alvedon och efter så där 40 minuter började han återfå sin ansiktsfärg och bli sig själv igen. Vad tror ni, spänningshuvudvärk eller?

Jag bakar bröd igen, vete och fullkornsråg med pumpakärnor, solroskärnor och tranbär, surdeg så klart. T kommer vara med oss resten av veckan, han gillar smörgåsar och har beställt pålägg, Jaktkorv ska det vara, tror det är ett finskt pålägg. Så ser han fram emot att baka muffins på landet, jag har köpt fina muffinsformar.

Nu ska vi äta middag, köttfärssås och tunn spagetti.

Hej Svejs

4 kommentarer på “Inte min huvudvärk

  1. Kan han behöva glasögon? Malin hade kraftig huvudvärk ibland i mellanstadiet, som visade sig bero på synfel

    1. Det är så även min migrän har betett sig förr, när det var som värst. Vi ska kolla synen på honom. Hans pappa tror han får ont för att han dricker för lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s