Inte lätt att byta gardiner här inne

1118237A-962C-41D5-9DC2-333631400400I timmar har jag kämpat för att få till ny inredning här inne. Det bara jäklas och jag saknar sidebar och liv i bloggsidan. Tala inte om headern, jag har försökt och försökt få in det jag vill och i en vettig storlek, det svåra är att jag kastas ut hela tiden. Så nu får det allt vara bra för ikväll.

Nyss blev det tyst i området, en granne har fest i ett hyrt ställe rätt lång ifrån oss, ett liveband har hamrat på med äldre musik, så det är inga ungdomar som festar tursamt nog, ni vet basgången som plöjer genom allt natten lång, när de yngre lyssnar på sin ofta tjatiga tråkiga dunkamusik. Trodde väl aldrig att jag discoälskaren som dansande natten lång, skulle ogilla så mycket ny musik.

Nog känner jag mig rätt trött av värmen idag strax under 30 grader, bevare mig väl om eländet håller sig kvar, satsar allt på kallfronten nästa vecka. Igår natt var jag så slut att jag släkte lampan före maken, det händer bara när jag är sjuk eller tydligen när jag är slut av värmen.

 

 

4 kommentarer på “Inte lätt att byta gardiner här inne

  1. Gomorron 😀
    och jag hoppas att du känner dig redo med ny inredningslusta idag. Eller ta det en regnig dag 🙂
    Som du sett, på min urtråkiga sida så har inspirationen för länge sedan tynat bort. Törs ta mig17 inte peta på någonting för då försvinner hela filedritten.

  2. Häftigt med stora bokstäver. Kan luta mig tillbaka och läsa. Det med att hitta en ny sida kan bli en långdragen historia. Men fortsätt och trixa så hittar du nog rätt tillslut.

    1. Nu saknar jag ännu att få kommentarerna synliga. Trixar o donar, lägger till och drar ifrån, mest för att jag inte fattar vad jag gör. Tänkte att min vän Angeli inte är ensam om att ha svårt att läsa liten text. Just nu 28 grader har varit över 30 från och till. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s