Orm för tusan, spring!

C2784247-FF99-49E5-9D2C-D13E1DD1CF2FDetta hände i fredags

Kommer då äntligen ut på landet, släpar kassar in i huset, rundar in i köket och där ligger ormen Orm!
Jäklar så rädd jag blev, kastar kassar vilt och skriker rakt ut! Sen kommer maken och han börjar skratta, han ska ta den, men jag är ännu så inne i Farlig Orm att jag säger ”Nej, rör den inte, ta sopborsten”!
Hjärtklappning och Stort adrenalinpåslag

Fattar att det är den förbenade Sonen med sina söner som har lagt den där, jädrans plastorm och jädrans unge. Ringer upp honom och han skrattar ihjäl sig i luren, han har väntat sedan förra söndagen på detta.

Nu får jag fundera ut en hämnd framöver. Grrrrrrr!

11 kommentarer på “Orm för tusan, spring!

  1. Hade jag sett den så hade denna gummislang varit i tusen bitar. Är sonen rädd för spindlar? Hade kanske varit en trevlig överraskning.Eller så sätter du gladpack runt ringen på toalettstolen.Haha

    1. Jag har en tanke som snurrar, men jag kan inte säga ett dugg här ifall han läser mina rader. Om jag satte plast på toan, skulle det inte förvåna mig ifall någon av hans söner 10-åringen eller säkert femåringen som knappt får över lilla snorren över kanten kommer kissa först. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s