Glitter i sinnet

Idag fick jag ligga i för att hinna med det jag hade tänkt mig, insåg tacksamt att det fanns kokt potatis som jag bara kunde skära ner i T:s fiskbullar. Han kom vid 12-snåret, åt sin lunch, vi pratade om oron han kände inför kvartssamtalet i skolan kl 13.00. Vilket jag inte tyckte han skulle oroa sig för ett dugg …  Sen tycker jag att kvartssamtal är helt rätt för lärarna att stänga skolan för den dagen. Kände att jag ville säga det, nu när jag vet varför de stängde skolan och fritids.

Sen blev han hämtad av pappa sin som skulle med på samtalet. Jag fick en timmes paus, sen kom min väninna med bakelser och bulle, hon ville handla med sig och jag slapp baka. Vad är väl som vänner? Att få prata, lufta, fråga, ta del, högsta vinsten!

Satt här och hörde ett liknande musikljud jag aldrig hade hört tidigare, kom att tänka på fartyget, förmodligen det sista för i år och visst var fartyget på väg ut med sin egen truddilutt.

Så soligt, så ljuvligt väder njuter jag av på balkongen, solkysst glittrande vatten, lyfter alltid mig till nya höjder.

 

2 kommentarer på “Glitter i sinnet

  1. Ska ta mig 17 köpa en burk med fiskbullar i hummersås. Har inte ätit det sen jag var barn. 😀 Sen med solkysst glittrande vatten får jag väl ta ur kranen 😀
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s