Salvia

Nu har jag klippt så mycket salvia att jag håller på att storkna, jag sa till maken att ta med sig salvian och annat från vår örtplantering, så mycket salvia som vi har fått i år, trodde jag inte var möjligt. Tänker örtsalt igen, salvia, persilja, lök, vitlök och så flingsalt. Funderar på om jag ska torka örterna för sig och sen köra dem i mixern, för att slutligen bara blanda ner flingsaltet. Det jag har gjort tidigare är att jag har blandat salt och örter, torkat och kört allt i mixern.

Sa jag att fågelmatföretaget glömde packa ner fågelmaten? Två paket fick jag, men inga fågelfrön, bara de andra sakerna. Ringde idag och pratade med ännu en trevlig kvinna, som trodde jag skulle få ännu en kartong, men det skulle väl den andra damen jag tidigare pratat med ha sett, att det var tre lådor. Så nu drogs kostnaden av fågelmaten av från fakturan, jag sa att jag inte orkar med detta längre, dyker det upp ett paket till, så kan de skicka tillbaka det till er sa jag. Orden la jag 15 augusti, så det får vara för min del. Köper hellre fågelfrö från Bauhaus, så jag får med det hem.

Tvättar idag, men har inte gjort så mycket, har känt mig trött och mer urblåst i skallen än vanligt. 🙂

Jag har lyssnat på Svensk Swebb television, ett alternativt val, att lyssna på rakt folk, som diskuterar om det vi annars inte får pratar om. Både intressant och spännande, med kunnigt folk från alla tänkbara fakulteter, som vi aldrig skulle få höra annars. Alla de som SVT och övrig media har valt bort, för att stämma överens med PK eliten/politikernas tänkande. Jag tillhör de som vill veta, förstå vad som händer, jag tillhör flocken, men är inte rädd för att tänka själv, eller gå min egen väg.

Nu ska jag fortsätta med örterna …

4 kommentarer på “Salvia

  1. Själv köper jag storpack nöter på Granngården, solrossäck på ICA (finsmakarrna vill bara ha randiga frön, ratar de svarta) samt hink m talgbollar även de på ICA. Det går åt rejäla mängder. Tar in bollarna så de blir varma, sedan pressar jag ner dem i den höga jordnötshållaren. Då får inte skatorna tag, men de försöker.

    1. Men det var bra tips med talgbollarna och Icas ska jag köpa om fåglarna gillar dem. En del bollar är nog usla för fåglarna vill inte äta dem. Ok randiga solrosfrön blir det. Jag brukar köpa energirika specialblandningar till fåglarna från det här företaget jag skrev om, fåglarna älskar deras blandningar, men nu slutar jag att handla från dem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s