Förhinder

Idag känner jag mig så uschlig, vi var ju iväg och handlade igår och jag skrev att jag inte mådde bra. Blev inte piggare under kvällen, jag går inte in på allt kroppsgnöl.

Jag bad min man att ringa imorse till receptionisten på stället där jag skulle få massage idag. Så nu får jag förmodligen betala hela behandlingen utan att vara där. Men jag kan inte ta mig iväg med Rulle, buss och en bit promenad, det går bort en sån här dag. 4CD3BF20-76D6-47FC-ACAB-F216E6616319

Jag ska sätta mig i bilen senare och åka med till landet, imorgon är det städdag i området och maken drar vårt strå till stacken. Själv ska jag bara vila och titta ut på det gröna.

 

8 kommentarer på “Förhinder

 1. Kunde du inte fått ha massagen tillgodo och komma en annan dag? Byt ställe om du måste betala för ingenting. Sjuk och dålig kan väl vem som helst bli. Ha en fin helg på landet . Hoppas vädret blir fint. Kram

  1. Jag vet inte än, receptionisten skulle prata med massösen, sa hon till min man 🙂
   Vi får väl se om det dyker upp en faktura på posten måndag eller tisdag.
   Nu eldar maken i braskaminen, här inne var det inte varmt när vi kom 10-12 grader. Så nu är hösten här, regn på vägen hit och krondillen slår alla rekord, såg jag med pannlampans hjälp i det lilla landet, på väg från bilen till huset.
   Kram från ett regnigt, fuktigt säckmörkt Roslagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s