Sprutor

Skrev ett inlägg igår som jag tog bort. Maken åkte till akuten senare på kvällen med en svullen vad. Vi var båda övertygade om att han hade fått rosfeber ännu en gång.

Men provtagning och undersökning pekar på propp, blev två sprutor och hemskickad för att återkomna idag för ultraljud på vaden, om han nu får en tid, annars tillbaka för ännu en spruta och återkomma på måndag för ultra.

Klart jag blir orolig, känns nästan för lätt att bli utsläppt efter två sprutor, måtte det inte vara början på något jag inte vill vara med om.

Men Norrtälje sjukhus fortsätter att leverera på topp, helt fantastiskt arbetsmetod de har. Den är så bra att andra sjukhus aktar sig för att ta efter …

Mitt röda öga har nu avancerat till ett lämplig inslag till Halloween, så här sitter vi nu  i vår egen lilla freakshow, jag med knallrött öga och maken med en vad som är 4 cm tjockare än den andra. Det är bara Frasse som ser normal ut.

Men jag klagar inte, att vara på landet extratid är alltid en bonus.

Så nu vet ni hur livat det blev för oss en lönedag på en lördag och allt.

9 kommentarer på “Sprutor

  1. Så tråkigt. Jag åkte in akut för vad man misstänkte var en ytlig tromboflebit och även jag fick återkomma dagen efter för ultraljud. Då hade ordinationen ändrats till en flebografi eftersom knölen satt en bit upp på låret. Hoppas maken får en tid i dag och att allt går bra och att ditt öga kryar på sig.

    1. Hoppas också han får tid idag, så vet vi sen mer ordentligt vad det är. Så du har också varit en vända med liknande problem. Mitt öga, stökar några dagar till sen får det vara bra.

    1. Kram, ännu har de inte ringt om ultrat så vi blir nog kvar här till imorgon. De har ingen ultra på nätterna i helgerna. Just nu ringde de om en tid kl 18.00 så skönt att få det gjort. Norrtälje sjukhus, jag sjunger dess lov. Kram

  2. Instämmer med Bergalott, gillandet är inte för att ni är sjuka utan för att ni snart ska bli friska igen👍Men du skriver så trevligt att det är orsak i sig att gilla 😊 Krya på er !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s