Dagen jag bara sov

Igår sköljde jag upp sex par stickade sockor och lät extra stora vantar gå i tvättmaskin för att tovas. Alla damvantar blev barnvantar, så snopet. Nästa gång ska jag tvätta dem svalare och kortare tid, barnbarnen får fler vantar.

33480B62-00D7-4B64-9E4C-A8E466D211F9

Den grå var lika lång som den otvättade randiga blivande vanten utan tumme.

Dagen har mest gått åt till att sova, lite bättre mår jag, men sjutton så segt det är och nu är det snart måndag igen och turen med hunden oavsett hur jag mår. Men det är bra också, ut med dig soffliggarn, jag har bara bokat frissan på torsdag, då får T komma och vara hundvakt efter skolan.

Jag stickar vidare, förhoppning om att den långa randiga vanten inte krymper till barnvante när den ska tovas till en damvante.

Trevlig tredje advent.

2 kommentarer på “Dagen jag bara sov

  1. Sådana här dagar med skitväder piggar inte heller upp… Fniss, tänker osökt på min käre far som i ambitionen att hjälpa till m tvätten inte riktigt var med på att vrängda kläder behöver delas. Varpå han lade in syrran Lacostetröja i ull som låg invrängd i en vit pikétröja. Gick över till barnmodell 🤭 han fråntogs förtroendet m tvätt ett bra tag framöver och fick höra det många fånger. Ibland funderar jag på om han gjorde det med flit 🌞

    1. Hahaha sonens T går runt i en av sonens fd ulltröjor, den blev lagom till T efter feltvätt. Kanske din pappa var smart, som många män tycker sig vara när det gäller att smita från hushållsarbete. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s