Lycka

Att gå ut en tur med Frasse och svänga in till vårt torrsoprum på vägen hem, kan vara rena vinsten. Hittade många nya spännande böcker i bokhyllorna, vilket gör mig så sprallande lycklig.

F4C77908-9BEB-4D8E-B51D-07587A724D19

Här ska läsas och sen lämna in dem till Danderyd Sjukhus korridorsbibliotek. Min sjuka vän har flyttats till Danderyd, fem veckor sedan operationen. Efter jul ska jag både lämna böcker och hälsa på henne. Fem veckor av oro, arma familj som åker fram och tillbaka med hopp som stiger och grusas. Så mycket som händer, ena dagen upp och andra dagen ner i en utmattande våg som aldrig slutar rulla.

I mörkret, från djupet av min soffa Kram på er alla!

7 kommentarer på “Lycka

  1. Kram på dig själv där nere i soffdjupet. ❤
    Känner till det där med att pendla, både vad beträffar någon älskads hälsotillstånd och farandet fram och tillbaka. Hoppas hon håller ut så du får träffa henne igen. ❤

    1. Jag menar att jag ska titta in till henne efter julafton, hon är så risig, ännu dialys, inte riktigt med eller riktigt talbar, hallucinerar utan att få morfin, sover tungt mest hela tiden. Det gör ont när jag tänker på henne, är övertygad om att hon ligger där, lever på grund av sin finska sisu, envis som en åsna. Jag har väntat i hopp om att hon ska bli sig själv, ”det är inte hon som ligger där nu.”

  2. Ja, fy tusan pendlandet är så utmattande, jag gjorde det till min syster tills hon dog och jag gjorde det för mamma när hon fick stroken. Jag pratade idag med min väns man, klart han var på väg till sjukhuset, satt på tunnelbanan.
    Från det ena till det andra, jag har ju så mycket hjärtklappning då trycket blir så lågt att jag blir galen. Så idag tog jag fram betablockerare jag har sedan tidigare, de har legat i medicinskåpet ifall att, detta problem skulle bli för mycket. Så nu hoppas jag få det lite lugnare fram över. Så var det på läget … som en jäkla seg deg att trampa i. Men jag ser fram emot julen med ungskunkarna både små och stora. Sen är vi lediga och det om något ska bli skönt, vara hemma några dagar och sen dra till stugan. KrameliKram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s