Host och harkel

Idag är det ännu mer synd om mig, låter som en karl när jag pratar, rasslar i luftrören vid hosta och eländes elände, så ynklig man kan bli.

Snart åker maken själv och handlar en ny dammsugare, en Bosch special med tanke på djurhår och allergi. Vår vanliga dammsugare har gjort sitt, spräckt både här och där. Min städerska Lina kommer bli glad åt en ny pigg sugare, när hon kommer tillbaka efter ledigheten.

Det händer ju inte mycket i mitt liv, så typiskt med förkylningen när vi nu skulle iväg och handla tillsammans.  Sen ringde jag T för första gången i mitt liv och sa att han inte kan komma imorgon, jag är för vissen helt enkelt. Jag ska ta Frasse på en pyttetur runt huset vid lunch imorgon och det kommer bli en jobbig tur.

Sitter nu och laddar för att sätta mig på min fina träbänk i badkaret, en lång varm dusch vore skönt. Mer blir det nog inte idag, vågrät ställning större delen av dagen.

EA8AED80-E0C5-4273-A5DD-F1E3FBD4D593
Här hänger tomtens kläder rentvättade till nästa år.

 

12 kommentarer på “Host och harkel

 1. Krya på dig.
  Nästa gång är det bäst att säga ifrån om ungarna är sjuka även om det är påsk eller midsommar. Sånt kan man fira en dag då alla är friska istället. Kram

 2. Men käre värld så du har det 😦
  Upp och ner som en… jag vet inte vad. Så tröttande det måste vara?
  Ja, det är synd om dig. Du som har så mycket som du vill. Inte bara göra saker utan att inte ens klara av T som du älskar.
  Vad kan jag mer göra än att skicka varma kramar och lite mera sisu ❤ ❤ ❤

  1. Sjutton, maken sa precis att jag har varit risig hela december och nu förkylningen. Men det går ju över, tar bara tid och jag har inte ork med sånt här, som om bacillerna bryr sig om vem de bosätter sig hos. Jag blir glad åt raderna, kram tillbaka.

 3. Du får krya på dig så att du orkar med lite mer! Hoppas T tog det bra 🙂 Och dammsugare kanske inte är den roligaste utgiften men dock en välinvesterad 😀

  1. Hej Raring, kul att du tittade in. Jag snorar ännu på och orkar inte så mycket, men det går över. Dammsugaren är toppenbra, det ska erkännas att jag i höstas köpte en sån där sladdlös, laddbar som bara är att ta ner från sitt laddarställe, sen har vi den urgamla robotdammsugaren som då och då får tuffa runt och göra sitt. Nu har vi hundhår överallt, vet inte om du har sett att vi har hund nu? Jäklar så han fäller. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s