Plötsligt händer det något

Om vi hoppar över gårdagens kväll och dagens kroppsliga gnäll ska jag be att få meddela att något helt fantastiskt hände igår på eftermiddagen.

Håll i er nu kör vi!
Hahaha, inbokad tid till Laura min fina fotvårdare och Frasse får lov att hänga med, helt ok för Laura. Tog Rulle med mig att hänga på, i backen ner mot torget kommer min snälla granne ångande. Hon pratade på och plötsligt hade jag fått upp ett onormalt snabbt gåtempo. Var tvungen att stanna, leta upp vattenflaska, då var grannen tvungen att kila vidare. Tack gode gud, jag ulkade innan jag kunde klunka i mig vatten, hon såg inte det som tur var. Det är så pinsamt detta förbenade ulkande när kroppen inte orkar.
Men sen gick vi vidare i min takt och blev fint mottagen när vi kom fram. Tanken malde i min skalle och pengar till det, tog jag ut på vägen till fotvården. Skulle jag palla att slinka in hos frissan, de med drop in som passar mig så bra? Men först måste jag fråga, ”Går det bra att ha hunden med mig in?” Ja, här får hund, katt, häst, vilket djur som helst komma in!

1D8E805C-EA6D-4B8F-A96D-4162FC358D1B

Det var så skönt att få håret tvättat, klippt och fönat. Frasse låg så lugnt vid min sida, både hos fotvården och frissan. Det var en sliten Maggan som hängde på Rulle hem, vilade på soffa på vägen och sen pannkaka i soffan. Om ni bara visste så tacksam jag var över att klara av dessa två njutningar på en gång.

Idag i den strålande och värmande solen har Frasse fått lite spa borstning stående på ett bord där bakom huset vårt. Ljuvligt snällt vårvädet och vi hade turen att inte träffa på en kotte, varken tvåbent eller fyrbent. Han blundar så sött mot solen, njuter av borstningen.

Nu packar jag för resa till landet, ska bli skönt fast jag just nu helst vill stanna hemma.

Ha nu en skön helg! ❤

11 kommentarer på “Plötsligt händer det något

 1. Ljuvliga karameller de där stunderna där kropp och själ är överens. Suga så länge det bara går för att ha känslan kvar. Kraaaaaaaaam ❤

 2. Jag har sugit så hårt att tungan har fått skavsår, det var en toppen eftermiddag. Nu ska jag njuta av helgen med maken och Frasse på landet. Önskar dig en toppenhelg! Kramar om ❤

 3. Som Neil Armstrong sade när han klev ner på månen: Ett litet steg för världen men ett stort steg för mänskligheten. Han kanske inte sade precis så men jag tycker att det passar här.
  Jag borstar Turbo varje dag och undrar om hon inte är nakenhund snart. Kram

  1. Passade bra. Jag har aldrig varit med om så tjock päls, fast jag borstar så ofta. Han är underbar att krama om, luktar alltid gott. Vår förra hund hade också extremt med päls, han skulle trimmad flera gånger om året. När han ofta fick komma tillbaka dagen efter för att de skulle få bort all den päls som skulle bort, tyckte vi att det var lika bra att raka honom två gånger om året. Underullen försvann och han fick problem med huden, vi fick bada honom ofta, han luktade illa annars. Antar att det blev obalans i huden när underullen försvann. Så typiskt vi rakade honom för att han skulle slippa bli ryckt så många timmar. Hur man än gör har man ändan bak. Trevlig helg på er!

 4. Det var väl himla fint att Frasse fick följa med in på båda salongerna 🙂
  Ha en skön helg på landet ❤

 5. En sådan härlig dag (trots ulkningarna). Vad glad jag blir att få läsa om goda stunder även för dig. Det finns alltid referensramar att förhålla sig till när det gäller sådant här, och jag förstår att det här måste ha varit en härlig dag, i medgång.
  Hoppas att du kan få njuta av helgen på samma sätt?
  Varmaste kramen ❤

  1. Började med en lång frukost, tystnaden är total, bara lite tassar och lapande av vatten från Frasse. Mest molnigt ute, ”inte så kallt” sa maken som nyss kom in efter långtur med Frasse. Idag blir det läsa och sticka och bara vara. Kram ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s