Äntligen

938EBBA1-E758-42A2-B24D-DF866E1EFD90
I måndags körde maken mig till Sodexo för att pröva ut en elscooter. På bilden fastnade min trevliga rehabkontakt. Så nu väntar jag bara på leveransen och det kanske går lite snabbare än vanligt så här i Coronatider, inte många som vill pröva ut hjälpmedel.

Annars har jag inte gjort så mycket, är bara så jobbigt trött. Maken lagar mat och tydligen piper Frasse.
Jag sitter i vardagsrummet och hör inte det.

Går iväg mot hallen och ser hur olycklig hundstackaren är och lös i magen. Maken ut med hunden och jag borde ta hand om olyckan … men maken känner ju mig. Jag ulkar och kräks är helt hopplöst att lita på mig, när det gäller sånt, jag la bara hushållspapper över eländet.

När ungarna var små hände det inte så ofta som tur är, vissa familjer får ju oftare problem med sånt. Men hände det och jag var ensam så kräktes ungen i toaletten och jag hade en egen hink på sidan om det blev för mycket.

Men konstigt nog har jag i mitt yrke som hemvårdarinna fått ta hand om allt möjligt omöjligt. Jäklar så jag andades med näsan och skurade, vet inte hur jag klarade det, men var ju ett måste, var mitt jobb. Jag har fobi för att höra folk kräkas, dessutom.

Vi lagar mat till Frasse själva och har precis börjat ge honom ett nytt vitamin/kalk medel som hundar behöver när maten är hemlagad. Så vi tror att han reagerade på det, blir lite uppehåll med pulvret och smyga igång med bara lite, hoppas det fungerar. Stackars liten. ❤️

 

10 kommentarer på “Äntligen

 1. Så bra med en elscooter. Jag misstänker också att det inte är så många som provar ut hjälpmedel men en kortare leveranstid tackar man inte nej till.

  Stackars Frasse. Dåliga hundmagar är inte roliga.

  Kram

 2. Ris säger jag bara. Det ger vi alltid till våra hundar när de är dåliga i magen. Turbo var dålig igår och bajjade ut en ödla tror vi i morse. Koka ris och nu sover damen som en gudinna.

  1. Lite lös andra gången han bajsade idag och verkar lite låg, trött. Han fick ris och kokt kyckling som mat, hoppas han är sig lik imorgon.
   Hur gör du med dina hundars tänder? Frasse har dålig andedräkt ibland, jag tänkte boka vet till honom för att ta bort tandsten och så ska jag börja borsta tänderna sen.

  2. Aldrig borstat tänderna på våra hundar. De får alltid torrfoder i maten och efteråt ett liter tuggben. Brukar göra susen.

 3. Vilket åk! Den blir toppen.
  Ja bajs och kräk är inte att leka med. Värsta – men ändå småroliga – incidenten vi har haft här är när schäfern syrran hade för oj så många år sedan. Vi hade bakat farmors pepparkakor.. han nådde bra när han ställde sig på bakbenen och glufsade i sig hälften.. han var själv hemma ett par timmar dagen efter och när vi kom hem vädrade vi med näsan och funderade på vad fanken det var som luktade. Bamse hade lyckats lägga deasprutten i pappas ena sko 😂 Han satt och såg skamsen ut. Plutt. Skorna åkte i soporna men vi var väldigt förundrade att han prickade 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s