Fiskbilen som förr

I vintras köpte vi fisk från en fiskbil som kom till vårt hus i stan, det har varit en glädje att ta fram ur frysen när fisksuget satt in. Idag beställde jag 3 kg hälleflundra kotletter och samma mängd tonfisk. Inte fungerade själva beställandet när vi kom till Klarna vilket jag aldrig brukar ha något som helst besvär med. Så jag ringde upp fiskkillen jag köpte av första gången, han undrade om vi har svisch eller hur det nu stavas, det är maken som har det. Jag kommer om en timme sa fiskkillen. Toppen tänkte jag, sen tar vi med all fisk till landet och grillar av bara tusan. Sonens ungar älskar fisk, så det kommer bli kalasmiddagar framöver.

Nyss gick maken och Frasse iväg för att hämta bilen som har blivit servad idag, även byte av fönsterruta fram pga stenskott. Hoppas han hinner hem till fiskbilen kommer, jag har ingen svisch att betala med.

Hörrni har ni kollat in de nya WordPress håller på lanserar, jag är där nu och skriver. Vad tror ni, kommer det bli det som gör att ni tappar lusten till skrivandet? Jag är så trött på att allt måste förändras hela tiden. Allt jag vill är ju bara att skriva, kommentera och sätta in lite foton. Kunde de inte göra det lätt för alla, välj tre nivåer av skrivande. Som mitt enkla utan massa länkar och trix, sen en med lite mer finesser och slutligen den som jag inte ens vill tänka på.

Sommarväder även idag och jag är ju inte så där jätteförtjust i värme, mår inte bra när det blir för varmt. Men något jag gillar är Frasse som doftade annat än hund igår, finklippt och fixad. Han blev lycklig när vi hämtade honom.

Nej, nu blir det inte mer, är för ofokuserad, han med fisken kommer om 15 min och maken är ju o hämtar bilen och kommer förhoppningsvis före fiskbilen. Sånt här stressas jag galet av.

Tjing!

6 kommentarer på “Fiskbilen som förr

  1. Fisk är gott. Jag har vägrat att uppdatera min sida för wordpress och försöker spjärna mot in i det sista. Förra klarade jag av men vete tusan med denna.

  2. Hittills har jag också undvikit att uppdatera utan har hängt fast vid den äldre men väl fungerade funktionen. Denna gång verkar det dock tvingande så man lär väl inte komma undan tyvärr…

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s